Tajemství dlouhých řas a hustého obočí? Natucain Lash & Brow Serum

Zapomeňte na umělé řasy a dramaticky vykreslené obočí, vsaďte na přirozenost! Těžkopádnému líčení letos odzvonilo, trendem je návrat k přirozenosti. Pokud jste neměli tolik štěstí, a nebyly vám naděleny dlouhé řasy a husté obočí, máme pro vás účinné řešení. 

Značka Natucain během minulých let představila revoluční přírodní tonikum pro podporů růstu vlasů. Nyní představuje novinku, která vám pomůže dostat se o krok blíž k vysněným řasám a obočí. Seznamte se s novými séry Lash Serum a Brow Serum

img

Obě séra obsahují ingredience 100% přírodního původu, jejich složení je veganské a neobsahují žádné hormony. Revoluční komplex účinných látek MKMS24 na bázi 100% přírodních výtažků z bambusu, tymiánu a čočky stimuluje růst obočí a řas přímo u kořínků chloupků.

img

Živiny, proteiny a vitamíny obsažené v účinné látce stimulují růst u kořínků a vyživují chloupky až ke konečkům. Bambus obsahuje draslík, který stimuluje růst vlasů. Čočka obsahuje vitamín A a biotin, které pomáhají opravit poškozenou tkáň a pomáhají udržovat zdravou pokožku a vlasy. Tymián je vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálů a aminokyselin, které podporují růst vlasů.

img

Kromě těchto tří silných složek obsahuje sérum na řasy také oregano, které zlepšuje strukturu vlasů. Sérum na obočí naopak vyniká použitím cizrny jako další účinné látky, která obsahuje vitamín B6 a zinek, takže vlasové folikuly jsou dále posilovány.

img

Pro dosažení optimálního výsledku se každé sérum používá ráno a večer. Zatímco sérum na obočí se nanáší pomocí širokého kartáčku, který pokryje každý drobný chloupek, sérum na řasy se velmi snadno nanáší na linii řas pomocí menšího, precizního štětečku. 

img

Výsledky se liší podle jednotlivce, protože každý člověk je jedinečný a každá pleť a vlasy jsou jiné. Při pravidelném používání jsou první výsledky viditelné po 6-8 týdnech. Rozhodující je růstový cyklus vlasů a pravidelné používání produktů. Balení jednoho séra vydrží 2-3 měsíce při doporučeném používání (prvních 6-8 týdnů 2x denně, poté pouze 1x denně). 

Splňte si své sny o dlouhých řasách a hustém obočí díky sérům Natucan Lash & Brow. Obě séra jsou dostupné na e-shopu www.natucain.cz, doporučená prodejní cena každého séra je 1599 Kč.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.