Sváteční kolekce líčení

Líčení plné třpytu a záře nesmí o Vánocích chybět. Pořiďte si nejen na svátky blýskavou kolekci líčení. Inspirujte se líčením ze světových módních přehlídek.

Říká se, že v jednoduchosti je krása, ale čas od času, můžete toto pravidlo porušit. Vyvoláte tím vlnu pochvalných i závistivých pohledů. Ty pochvalné odměňte úsměvem a ty závistivé s nadhledem přejděte. A co přesně máte ozářit? Přeci úplně všechno!

Chanel se toho nebojí

Značka Chanel předvedla na nejedné své přehlídce, že si na troškaření nepotrpí. Oči modelek z přehlídky tak vypadaly jako pokryté vločkami sněhu. Stejného efektu můžete dosáhnout i vy, stačí, když si na víčka pořídíte speciální lepidlo, které seženete v drogerii. Poté můžete na víčka nanášet zářivé kamínky podle své fantazie. Aby sypké flitry vydržely co nejdéle, nejprve na víčko naneste podkladovou bázi, krémový stín nebo stačí trocha hydratačního krému.

zoom Zvětšit

Sváteční líčení plné třpytu

Oční linky a řasenka

Zářivý pohled vykouzlíte s tekutými očními linkami Artdeco Glam Moon & Stars, které obsahují drobné třpytivé částečky. Pokud chcete experimentovat s barvou řasenky, zkuste řasenku Artdeco All in One Mascar v šedém odstínu.

Oční stíny

Z očních stínů můžete sáhnout po paletce Bobbi Brown Shimmer Brick, která obsahuje deset třpytivých odstínů v pískových, třtinových a bronzových barvách. Ze stříbrných odstínů doporučujeme oční stíny Bourjois Smokey Eyes.

Rtěnka nebo lesk na rty

Z rtěnek volte zlatavé odstíny. Najdete je například v nabídce značky MAC. Jestliže máte raději lesky na rty, vyberte si zářivý odstín od značky Lancôme. Lip Lover v sobě snoubí sladkou vůni a vlastnosti balzámu, rtěnky a lesku v jednom.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?