Super tipy na letní líčení

Méně je někdy více. Toto přísloví je dobré mít na paměti zvláště v případě letního líčení. Poradíme vám, jak líčení v létě odlehčit.

Nezatěžujte pleť make-upem

Pečlivé nanášení make-upu po celém obličeji a krku můžete tentokrát přeskočit. Na léto je vhodnější zamaskovat problémová místa a pupínky jen lehkým korektorem, nejlépe v tuhé podobě. Zabráníte tím nadměrnému lesku pleti, který hrozí v kombinaci žhavých slunečních paprsků a tekutého makeu-upu.

Zkuste tónovací krém

Pokud máte potřebu sjednotit celý obličej jednotnou barvou, poohlédněte se po tónovacím krému na obličej. Ten má obvykle o hodně lehčí strukturu než klasický make-up a nezatíží tak pleť. Vyberte si nejlépe tónovací krém, který navíc obsahuje SPF faktor a ochrání pokožku před spálením. Vhodnou alternativou make-upu v létě jsou i oblíbené BB krémy.

Bronzujte přirozeně

Kvalitní bronzer by vám v letní kosmetické výbavě rozhodně neměl chybět. Při správném nanesení krásně projasní pokožku a vykouzlí svěží letní vzhled. Bronzer byste určitě neměla nanášet na celý obličej, pouze na vybrané části, jako jsou čelo, lícní kosti, brada a nos. Při nanášení mějte raději lehkou ruku a bronzovací pudr nanášejte jen ve slabé vrstvě.

Pořiďte si novou řasenku

Vyšší vlhkost vzduchu, pot a v neposlední řadě voda z bazénu nebo z moře mohou s vaší oblíbenou řasenkou pěkně zatočit a přenést ji z řas pod oči. Což vám na kráse, jak jistě uznáte, rozhodně nepřidá. Řešení je snadné – zajděte do drogerie pro novou voděodolnou řasenku. Současné voděodolné řasenky už nemají drobivou textutu a příjemně se nanášejí. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.