Strie? Odborníci radí, jak s nimi zatočit!

Ptáte se, co je považováno za největšího strašáka všech těhotných žen? My vám to prozradíme – obávané strie!

zoom

Všechny budoucí maminky tento kosmetický problém znají, ale leckdy neví, jak proti němu účinně bojovat! A právě proto jsme poprosili o radu odborníky. Na čem se tedy shodují dermatoložky, kosmetičky a fitness trenérky? Mazat, mazat a zase mazat!

Kdy začít?

Masírujte pokožku hned z počátku těhotenství, aby se dostatečně vyživila a byla připravená na nevyhnutelné změny. Skvěle reference má Elasti-Q® Original, který obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E a nyní je navíc obohacen o účinné látky pupečník a kozinec. Krém je lehké konzistence, snadno se vstřebává, jemně voní a nezanechává pocit mastnoty. Navíc při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Na co se zaměřit?

Oleje, gely a tělové krémy… Jaký přípravek si z obrovského množství vybrat? Zaměřte se spíše na kvalitní a osvědčené přípravky určené pro nastávající maminky. V průběhu posledního desetiletí se jedničkou na trhu staly právě produkty značky Elasti-Q®, které si ověřilo tisíce spokojených maminek. Produkty jsou speciálně přizpůsobené pro zvýšené nároky těhotných žen. Proto poskytují nastávajícím maminkám vhodnou a komplexní péči.

Jedině tělový olej!

V tom případě vsaďte na Elasti-Q® Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek. Obsahuje 5 účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej) a vitamin E. Elasti-Q® Exclusive tělový olej napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění.

Co si počít, když již strie máte?

V případě, že se strie již objevily, vyzkoušejte tělový krém Elasti-Q® Exclusive , který je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé. Nyní je tento oblíbený přípravek obohacen o účinné látky pupečník a kozinec.

Pečujte o sebe i svou pokožku!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.