Streetwear - co bude v módě letos na jaře a v létě?

Módní boty na jaro? Streetwear tenisky se těší velké oblibě mezi milovníky sportovní obuvi. Co bude letos na jaře a v létě v módě?

Tenisky a sneakersy milují všichni módní návrháři

Tenisky a sneakersy se v kolekcích velkých módních domů usadily nejspíš nadobro. Není to jen módní trend, je to také klasika, kterou by měla mít každá žena ve svém šatníku, bez ohledu na to, jaký styl každý den preferuje. Milují je influenceři, blogeři a především módní návrháři. Správně vybrané modely budou ladit jak k mikině, tak k šatům.

img

Po celá léta se sportovní obuv nosila pouze s volným neformálním oblečením. Postupem času však tenisky přestaly být obuví, která nás doprovází pouze při běhu. S nástupem streetwearové módy jsou tyto boty naprostou nutností. Ženy, které mají rády odvážné a originální kreace, mohou kombinovat tenisky s elegantním oblečením a jejich stylizace tak nabere patřičný charakter. Existuje celá řada modelů, kterým bychom měli letos na jaře a v létě věnovat pozornost.

Letos si můžete zvolit sneakersy na vyšší platformě, které lze obout k teplákům i šatům. Vybrat si můžete z celé řady vzorů a atraktivních barev. Tenisky na platformě jsou oblíbené již mnoho let, každý rok vychází nové a nové modely, které se stanou pro letošní jarní botník naprostou nutností.

Vyberte si sportovní boty Puma

Vyberte si sportovní boty z kolekce značky Puma. Nosí se s džínami s vysokým pasem a módními topy, ale v poslední době dominuje také nový trend - kombinace ležérního obleku a módních tenisek. Pořiďte si tenisky Puma na eobuv.cz. Najdete zde širokou nabídku barev a stylů, které se budou hodit ke každému vašemu outfitu. K módním sneakersům se ve streetwear stylu perfektně hodí oversize trička a mikiny v kombinaci se širokými kalhotami jako jsou boyfriend či mom. Velmi oblíbené jsou tenisky v bílé barvě, ale podle našeho názoru budete tuto sezónu milovat další barvy jako jsou růžová, černá, šedá, fialová, červená, žlutá nebo nestárnoucí černo-bílou kombinaci.

Streetwearu vévodí i letos neonové a pastelové barvy

Čím viditelnější bude vaše volnočasová obuv, tím lépe. Se správnou velikostí a barvou dosáhnete potřebného efektu. V této sezóně se nemusíte bát pastelových a neonových barev. Modely ve výrazných barvách se skvěle hodí k bílému oblečení, úžasně vypadají k sukni i kalhotám nebo šatům.

img

Chcete zdůraznit jednoduchý, klasický vzhled vašeho oblečení? Barevné tenisky pro vás budou fungovat i jako zdůraznění drobných detailů. Nečekejte na poslední chvíli, vyberte si z nabídky teď. Tenisky v živých barvách budou perfektní pro džíny, tepláky a další druhy kalhot. Perfektně se kombinují s mikinou s potiskem, obyčejným tričkem i nadrozměrnou bundou. Dobře fungují také v elegantních stylizacích - doplní soupravu s elegantními kalhotami nebo outfit s košilí s límcem. Na jaře si je oblékněte ke kabátům, motorkářským bundám a s módní parkou. Tenisky značky Puma jsou stylové a populární, navíc v mnoha klasických i odvážných kombinacích.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!