Štědrovečerní outfit aneb Ke stromečku stylově

Nejslavnostnější večer v roce si jistě zaslouží i slavnostní oblečení. Tepláky i džíny nechte alespoň pro tento večer ve skříni a ke štědrovečerní večeři usedněte v něčem výjimečném. Pokud si nevíte rady s vánočním outfitem, nechte se inspirovat.

img

Třpytivý glamour vzhled k Vánocům prostě patří.

Klasická elegance 

zoom Zvětšit

Jednoduché černé šaty oživíte zářivými doplňky.

Takzvané „malé černé“ jsou základem každého ženského šatníku a nabízejí nekonečně mnoho variací. Pomocí zdobných a třpytivých doplňků z nich můžete vytvořit slavnostní večerní outfit, kterým oslníte i u stromečku. Moderní límeček s blyštivými kameny je sám o sobě velmi výrazným prvkem, který stačí doplnit už jen výrazným prstenem v podobném stylu. Neprůhledné černé punčochy, klasické lodičky a temně vínový lak na nehty dotvoří slavnostní elegantní look. 


Luxusní boho styl 

zoom Zvětšit

Elegantními kalhotami nic nezkazíte.

Ke stromečku můžete i v elegantních kalhotách, lahvově zelená je hitem této zimní sezóny a lesklý samet je pro slavnostní okamžiky jak dělaný. Bílá košile s mašlí a světlý kardigan podtrhují sváteční atmosféru, tmavě zelená barva výborně ladí se zlatými tóny - já jsem vybrala výrazný náramek se zelenými kameny a zlaté náušnice. Černé sametové mokasíny jsou trendy, a navíc jsou ke stromečku a rozbalování dárků určitě pohodlnější než boty na podpatku. 



Rozverný dívčí look 

zoom Zvětšit

Vánoční atmosféru podpoří pohádkový outfit.

Ani mladší generace náctiletých dívek by neměla zůstat pozadu, i ony mohou zvolit ke stromečku sváteční outfit odpovídající slavnostní příležitosti. Sukně ozdobená sněhovými vločkami doplněná třpytivým topem s blyštivými kameny vytváří téměř pohádkový look. Sametová červená čelenka a sametové balerínky ve stejné barvě přímo evokují vánoční náladu a teplé světlé punčochy a pletený svetřík příjemně zahřejí u štědrovečerního stolu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.