Sprchové gely, co umí něco navíc

Udělejte z každodenní rutiny ve sprše příjemný rituál. Bude vám k tomu stačit krémový sprchový gel. Co vše sprchové gely s konzistencí krému dokážou?

Sprchové gely provoní i hydratují, zklidní a zrelaxují, probudí vaše smysly nebo dokonce vyhladí, prokrví a zpevní pokožku. V redakci jsme různé sprchové gely vyzkoušeli na vlastní kůži a připravili pro vás výběr toho nejlepšího. Zaměřili jsme se na sprchové gely s krémovou konzistencí,  které obsahují mléčnou texturu i zvláčňující oleje, díky čemuž pokožku dokonale hydratují a po sprše tak není nutné používat ještě tělový krém.

Hydratační sprchový krém Avon

Avon nabízí hydratační sprchové krémy za pár korun (v akci již od 39 Kč), které nejen čistí pokožku, ale zároveň ji zanechávají jemnou, hebkou a krásně provoněnou. Vyzkoušeli jsme hydratační sprchový krém Harmony s obsahem vitaminu E, což je známý antioxidant, který napomáhá udržet pokožku zdravou a mladistvě vypadající.

Sprchový krém Bourjois bez parabenů

Na sprchových krémech značky Bourjois se nám líbí, že jsou sametově jemné, krásně voní a navíc mají stylové balení. Doporučujeme vyzkoušet sprchový krém Bourjois Beautify Me! s pudrovou vůní květů lilie, který v obchodě rozhodně nepřehlédnete. V růžovém balení objevíte sprchový krém, který dokonale očistí pokožku vašeho těla, intenzivně vyživuje a rozjasňuje.

Sprchový gel Pure Fiji z kokosového mléka

Pro milovníky kokosových vůni jsme objevili jemný a vyživující sprchový gel Pure Fiji z kokosového mléka, jehož hlavní ingrediencemi jsou za studena lisovaný panenský kokosový olej, extrakty z exotických ořechů, extrakty cukrové třtiny a ananasu. Ingredience získané z kokosu a z cukrové třtiny odstraňují nahromaděné nečistoty, výtažky z ananasu pokožku omlazují.

Sprchový gel Dove Purely Pampering

Sprchové gely Dove Purely Pampering patří k našim nejoblíbenějším, proto nás potěšilo uvedení novinky krémového sprchového gelu se smetanou a pivoňkou. Jemný sprchový gel Dove Purely Pampering je obohacen o NutriumMoisture™, díky kterému je pokožka hydratovaná a vyživená. Ověřili jsme si na vlastní kůži, že pokožka je jemnější a hebčí již po prvním umytí.

Vyživující sprchový krém Radox

Vyživující sprchové krémy Radox jsou hodně podobné sprchovým gelům Dove Purely Pampering. Mají luxusní krémovou konzistenci a již po prvním použití je patrný rozdíl. Pokožka je hebká a jakoby na ní byl tělový krém. Nabídka vůní v této řadě je pestrá (pomeranč, heřmánek, orchidej a borůvky), nám se líbí bambucké máslo a zázvor.

Který gel od nás získává nejvyšší ocenění?

Při zkoušení jednotlivých sprchových gelů se snadno zamilujete. Nám se to stalo se sprchovými gely Dove Purely Pampering, které mají skutečně hutnou krémovou texturu. Po nanesení sprchového gelu ho musíte poctivě opláchnout, protože na tělo pořádně přilne, což je však velmi příjemné. Pokožka je i po osušení stále jemná, hebká a vůně dlouho vydrží. Purely Pampering můžete používat klidně celý rok, ale skvělou službu vám prokáže zejména v zimě nebo během letní dovolené, kdy trávíte hodně času na sluníčko.

Něco navíc: K osvěžení pokožky se nám osvědčil vyživující sprchový gel Dove Go Fresh, který sice není tak hutný, naopak je tekutější a gelovější, za to ale dokonale voní. Pokud máte rádi sladké vůně, rozhodně vyzkoušejte kombinaci mandarinky a květu tiaré.



Komentáře

sarlotka1
Dnes něco navíc slibují všechny sprchové gely, ale jen málo z nich to však splní. Mám velmi citlivou pokožku a třeba Dove vůbec nesnesu...
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.