Řešení pro bolavé nohy, záda i záněty nervů

Trpíte-li bolestmi pat a chodidel, nohou, spodní části zad a boků, potýkáte-li se s nepříjemnými otlaky, sníženou cirkulací či zánětem plantárního nervu, máme pro vás vhodné řešení - terapeutické masážní vložky Fluid.

img

Trpíte bolestmi pat a chodidel, spodní části zad či boků? Máme pro vás řešení – masážní vložky Fluid


Výjimečnost a účinnost terapeutické masážní vložky Fluid spočívá v obsahu tekutiny – glycerinu. Glycerin má hustší konzistenci než voda, takže se pomaleji přelévá mezi přední a zadní částí vložky. Během každého našlápnutí dochází ke kontaktu chodidla s vložkou a tento tlak rozkládá kapalinu do nejvyšší nepodporované oblasti klenby a tlačí jí vzhůru do přirozeného tvaru. 

Vložky také snižují nárazy během chůze a tlak vyvíjený na chodidlo při dlouhém stání, čímž působí pozitivně na nohy a páteř, proto je možno využití pro celodenní nošení i vybrané sportovní aktivity. Jsou výborné pro všechny, kteří dlouhodobě pracují ve stoje, případně chodí po tvrdých plochách, jelikož kombinace redukce tlaku na chodidla, odpružení a masáže výrazně působí proti únavě nohou.

Lidská noha nebyla uzpůsobena v botách a po tvrdých podkladech, takže spousta bolesti vzniká špatným rozložením váhy a nevhodného tlaku na chodidla. S vložkou z tekutého glycerinu začne chodidlo reagovat na tlak stejně, jako při chůzi po měkké hlíně. Masážní vložka napomáhá odstranění bolesti zad i následkem špatného držení těla, např. stáním v mírném předklonu. Vložka vyvíjí tlak na klenbu, který způsobí úpravu držení pánve a následně i rozložení váhy horní části těla. Účinkem vložek Fluid si je majitelka e-shopu paní Švrčková jista, proto vám v případě vaši nespokojenosti nabízí vrácení peněz do 30 dnů od koupě tohoto zboží. 

Více o bolestech a potížích, jejichž řešením je nošení terapeutických masážních vložek, se dozvíte na stránkách ulevapronohy.cz, kde si mimo jiné můžete v kategorii problémů najít ten váš a následně výrobky k jeho odstranění. Vybírat můžete z různých druhů gelových polštářků a korektorů pro deformované prsty či palce, nebo vložek a gelových polovložek do bot pro pohodlnou chůzi.

Mezi nabízeným zboží naleznete také hydratační rukavice a ponožky, které díky nano gelu s obsahem minerálních olejů dokáží efektivně během nošení hydratovat pokožku.

Neváhejte a ulevte svému tělu!




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.