Pusťte lípu do své koupelny!

Začínající podzim je období, kdy má před sebou naše kosmetická výbava nelehký úkol. Revitalizovat pleť po náročném létě a dostat pokožku do kondice na dlouhou zimu. Základem podzimní péče je perfektní čištění, dokonalá hydratace a řádná dávka výživy. Unikátní podzimní kolekce Lípa posílí vaše ruce, opečuje unavené rty a doslova napumpuje hydratací vyčerpanou pokožku.

Příroda nás nikdy nepřestane překvapovat. Naše babičky a prababičky znaly na každý neduh bylinku, strom nebo květinu, která ulevila. A možná i díky moudru těchto dam se stala právě lípa národním stromem. Když je lípa hrdým strážcem země, která právě slaví kulaté sté narozeniny, pak jistě není lepší volby pomocníka pro podzimní boj s výživou naší pleti. Díky protizánětlivému účinku extrakt z lípy pokožku dokonale uklidňuje a zároveň posiluje stěny malých cév, čímž zabraňuje jejich popraskání. Obsažené silice, slizy, glykosidy a látky blízké vitamínu E zase zvyšují pružnost a elasticitu unavené pleti. 

Naše tipy na lipové produkty, které si k podzimní péči o pokožku zamilujete: 

zoom Zvětšit

Pleťový balzám s lípou

Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem zamezí ztrátě potřebné vláhy, předchází podráždění a poskytuje pleti pocit skutečné pohody. Kromě podzimní regenerace najde tento balzám místo i v zimní výbavě. Chystáte se na hory či dlouhou procházku přírodou? Nakrémujte sobě i dětem tváře právě tímto balzámem – snadněji odolají větru a drsnému počasí. Jedinečná receptura na bázi pravých přírodních ingrediencí využívá výtažku z lipových květů, meruňkového a jojobového oleje, bambuckého másla, panthenolu, ovesného beta-glukanu a vitamínů A, E a C. 

zoom Zvětšit

Krém na ruce se zjemňujícím výtažkem z lípy

Regenerační krém na ruce se zjemňujícím výtažkem z lípy, výživným mandlovým olejem, ovesným výtažkem a zklidňujícím panthenolem napomůže udržet naše ručky svěže mladistvé, hebké a krásně provoněné. Předejděte s tímto úžasným krémem podzimnímu vysušení a pocitu napnutí pokožky! 

I přesto, že hezké pěstěné rty jsou bezesporu okrasou každé ženy, dělá nám právě tato partie na podzim pěknou neplechu. Chladné a sychravé měsíce, které nám již brzy zaklepou na dveře, však mohou způsobit vysušení a popraskání rtů. Vysoce pečující balzám na rty s lípou, meruňkovým olejem, bambuckým máslem, vitamínem E a včelím voskem je ideální koktejl živin, který naše rty ochrání a zvláční. 

img

Kolekce Lípa

Kompletní sortiment této báječné podzimní kolekce Lípa od české značky Manufaktura najdete zde. 

https://www.youtube.com/watch?v=B6BEaoPji7M&feature=youtu.be



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?