Prosté nebo s potisky - jaká pánská trička budou toto léto top?

Zatímco na podzim a v zimě jsou používány spíše tlumené barvy, vysoké teploty přispívají k větší zábavě s módou i pokud jde o barvy pánského oblečení nebo doplňků. Červené, zelené, žluté a oranžové tričko budou hitem této sezóny. S potiskem či bez? To se dozvíte v našem článku.

Módní vzory pro letošní léto

Nejnovější trendy jsou nejen konkrétní oblečení a doplňky, ale také vzory a barvy. Na oblečení a doplňcích pro muže budou vévodit květinové vzory. Ty použijte na košilích, ponožkách, plavkách či na svetru. Dalším módním vzorem budou vertikální i horizontální pruhy, které opět mohou být na košili nebo na tričku.

V pánské módě hrají trička opravdu velkou roli. Koneckonců nejen ženy chtějí vypadat módní a stylové. Stále více mužů se také nebojí pohrát si s módou. Sledují módní trendy a jsou stále více otevřeni novým produktům, a tedy experimentům se styly a barvami. I v letošní sezóně budou žhavým hitem klasická trička s potiskem. Podívejte se na modivo.cz, kde najdete nejnovější módní kolekce.

Obyčejná trička, černá i bílá

Pánské tričko je jedním z nejpraktičtějších a nejuniverzálnějších oděvů. Není divu, že je stále módní a stále inspirováno novými designy. Neformální pánská trička lze nosit po náročném pracovním dni, o víkendu, v klubu nebo v restauraci. V závislosti na designu může vypadat pokaždé úplně jinak a lze jej kombinovat se širokou škálou stylů. Každý muž by měl mít ve skříni několik triček. Mohou se nosit s džíny, chinos, šortkami a dokonce i s elegantními kalhotami. Díky rovnému střihu a tlumeným barvám jsou tyto oděvy skutečně univerzální. Například bílá, černá nebo šedá jsou vždy dobrá volba. Stačí si vybrat vhodný výstřih, který vám sluší.

img

Pro poutavější vzhled jsou správnou volbou trička s potiskem. Hodí se do rušného města a ladí s barevnými teniskami, ležérními džínami s použitým vzhledem i módní kšiltovkou. Pruhované varianty jsou letos, jak jsme již zmínili, obzvláště módní. Trička snadno spárujete s tmavými džíny a tenkými koženými botami nebo si je oblečte pod bundu na motorce.

Trička s potiskem jsou top letošního léta

Tričko s potiskem bude rozhodně tou nejlepší volbou pro letní dny. Potisky triček lze použít různými způsoby a vždy budou vypadat skvěle. Obyčejná trička v klasických barvách, jako je bílá a černá jsou poměrně nudnou variantou pro letní dny. V létě stojí za to zvolit něco originálnějšího. V tomto případě jsou cool trička s neobvyklými motivy nebo nápisy skutečným hitem. Tričko si můžete navrhnot sami. Pokud však neumíte zrealizovat své představy, jistě si vyberete v bohaté nabídce eshopů. Na jakém střihu trička vypadá potisk nejlépe? V tomto případě budou nejlépe fungovat trička jednoduchého klasického střihu. Pokud jde o barvy, můžete si vybrat libovolný odstín, nejlépe v pastelových barvách.

Trička s potiskem mohou představovat jednoduché logo oblíbené módní značky, nápadité motivy i zajímavé nápisy, kterými upoutáte pozornost. Tričko s potiskem se nejlépe hodí k šortkám či džínám.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.