Podzimní módní hity, ve kterých se budete na prodlouženém víkendu cítit báječně!

Nadcházející prodloužený víkend přímo vybízí k útěku od každodenní reality a vychutnat si pořádný relax. Plány už určitě máte a zbývá tedy jen zabalit kufr. Nevíte, které kousky a modely vzít s sebou a jaké tentokrát vynechat?

Ať už jsou Vaše plány jakékoli, určitě chcete, aby Vám to na výletě slušelo. Máme pro Vás pár tipů z přehlídkových mol, které si s sebou nesmíte zapomenout zabalit, pokud chcete být in i na výletě. Trendů na letošní podzim je tolik, že se Vám do jednoho kufru stoprocentně nevejdou. Rozdělili jsme tedy pro Vás jednotlivé musthave kousky podle Vašich víkendových plánů.

Euro víkend

Chystáte se dny volna využít prozkoumáváním některé z evropských metropolí? To zní skvěle! Pamatujte, že je potřeba mít v zásobě pohodlný outfit pro celodenní chození po památkách a také elegantní model, ve kterém Vám to bude slušet, až si půjdete večer sednout na skleničku.

  • Parka

Jednoduché a přitom stylové parky jsou hlavním hitem podzimu. Rozhodně nešlápnete vedle pokud tento kousek zvolíte třeba v army zelené, která je jednou z hlavních barev módního podzimu 2016. Na prozkoumávání nového města se skvěle hodí už jen proto, že Vás příjemně zahřeje.

img
  • Farmářky

Tento módní výstřelek můžete buď milovat nebo nenávidět. My je zkrátka zbožňujeme a nejen my. I letošní podzim a zimu jsou farmářky jedním z musthave sezóny. Oceňujeme zejména jejich praktičnost, hřejivost a neotřelý styl. V kombinaci s parkou v army zelené barvě a kvalitními legínami vypadají prostě báječně. Nové město v nich budete objevovat v teple a v pohodlí.

img
  • Semiš

Semiš se letos znovu vrátil do módního světa. Najdete ho na kozačkách, šatech, kabátech i šortkách. Semiš vždy vykouzlí lehce elegantní vzhled, ve kterém zazáříte, až se vydáte v některé z evropských metropolí večer na drink.

img

Wellness víkend

Čeká Vás víkend plný relaxu a odpočinku? Během chladných podzimních dní taková relaxace přijde jistě vhod. Stejně jako zajímavý outfit na procházku lázeňským městem a svůdné prádlo na romantické večerní chvilky s partnerem.

  • Odstíny bordó a vínové

Na kolonádě se outfit v barvě červeného vína bude skvěle vyjímat. Touto lichotivou barvou se letos nechal inspirovat nejeden módní návrhář. Dejte jí šanci i Vy!

img
  • Krajka

Krajka je jedním z top materiálů letošního podzimu ať už je řeč o halenkách a topech nebo spodním prádle. Na romantickém wellness výletu se Vám oblečení z krajkového materiálu bude hodit na romantickou večeři i společně strávené chvilky ve dvou. Náš módní tip: Zkuste sáhnout po krajkovém body, které si můžete vzít k pouzdrové sukni místo topu a večer v něm poté svádět partnera.

img

Máme pro Vás ještě jeden tip, pokud milujete módu a relaxaci ve wellnessu. Nákupem stylového oblečení na e-shopu modino.cz můžete vyhrát wellness pobyt v luxusním hotelu. Více informací najdete zde: modino.cz/wellness.

Víkend s kamarádkami

Chystáte se Vaší bandou vyrazit mimo město a užít si ve sklípku či nějakém vyhlášeném baru nebo klubu? To zní prostě báječně. Máme pro Vás pár tipů, jak svůj party outfit skvěle vyladit podle posledním podzimních trendů.

  • Křivák

Módní hit, který se drží na výsluní již několikátou sezónu, se letos rozhodně nechystá přenechat svou pozici jiným kouskům. Křivák z kůže či z koženky sedne téměř každému stylu, od rebelského po elegantní, stačí jen správně kombinovat. Můžeme zaručit, že z Vás zaručeně udělá hvězdu každého večírku.

img
  • Třásně

I na podzim doznívá letní vlna hippies a sedmdesátých let, se kterými jsou třásně úzce spojené. Nezapomeňte si tedy na víkend s kamarádkami zabalit 1-2 kousky, které zdobí třásně. Chic vzhled je s třásněmi zaručen.

img
  • Balonové rukávy

Jednoduchý detail, který dodá šťávu celému outfitu. Balonové rukávy jsou žhavým trendem podzimu, který zaujme na první pohled. Tento střih rukávů skvěle zapadne do boho i elegantního looku.

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.