Pod stromečkem překvapení, v novém roce uspokojení

Příští rok budeme zase o rok starší, to ale neznamená, že náš věk budeme mít napsaný na čele. To ne! Datum narození patří do občanky a tu nikomu zbytečně neukazujeme. Naštěstí jsou před námi Vánoce a my víme, kde Ježíšek naděluje. A až nám nadělí, tak se světu ukážeme. Anti – aging zákroky (nejen pro ženy!) a laserová epilace, to vše je nyní pro vás v Perfect Clinic exkluzivně cenově zvýhodněné. Přijďte si také pro voucher.

zoom Zvětšit

archiv Perfect Clinic, anti-aging proměny

zoom Zvětšit

archiv Perfect Clinic, anti-aging proměny

zoom

archiv Perfect Clinic, anti-aging proměny

Ježíšku, přeji si … mít VYHLAZENÉ VRÁSKY. 

Začneme u obličeje. S věkem nám nepřibývají jenom roky, přibývají nám například i mimické vrásky. A ty si necháme vyhladit. Botulotoxin už dávno není neznámé slovo, tak se ho nebojíme. Umí zajistit, že určitý nerv přestane ovlivňovat konkrétní sval, který vám vrásku vytváří. Podívejte se, jak to u nás chodí - 












Video proměny:

https://www.perfectclinic.cz/videa/kombinace-anti-aging-zakroku/ a přijďte si pro vánoční 20% slevu. 

Ježíšku, přeji si … mít HUSTÉ VLASY. 

Obličej je už v pohodě. Budeme tedy pokračovat s vlasy, protože i ty udávají náš věk. Díky vlasové mezoterapii stimulujeme růst vlasů a zamezíme jejich vypadávání. Mezoterapie je další cizí slovo, ale ani zde se nemusíte znepokojovat, že netušíte, o co jde. Jde o koncept mikrojehličkování, který je založen na přirozené samoobnovovací schopnosti pokožky. Navíc ošetřením docílíte obnovení poškozených vlasů. Pro nejlepší efekt potřebujete absolvovat 6 sezení. A co na to Ježíšek? Zaplacením pěti sezení získáte šesté zdarma a s touto vánoční cenou tak ušetříte 3 000 Kč. 

Ježíšku, a do třetice, si přeji … ODSTRANIT CHLOUPKY Z VIDITLENÝCH I NEVIDITLENCÝH MÍST. 

Nemusíte mít strach z bolesti. Epilace laserem GentleLASE nijak výrazně nebolí, dynamické chlazení kůže současně působí anesteticky. A zbaví vás chloupků, trvale, kdekoliv na těle. Trvalého efektu dosáhnete opakováním ošetření 3x – 6x v rozmezí cca 7 týdnů. A cena za jedno ošetření je nyní o 30 % nižší. Pokud se tedy začnete připravovat na léto, tak při nejčastějších ošetřovaných oblastech jako jsou podpaždí nebo bikiny line můžete ušetřit na jednom sezení až 660 Kč. 

A že jste krásní už dost? Nevadí, určitě chcete péči dopřát i někomu hodně blízkému. Co třeba maminka, ta by měla radost určitě nebo váš přítel? Švagrová by jistě takový dárek také ocenila. A co vaši kamarádi, neříkali, že by si něco takového přáli? Je úplně jedno komu tuto péči dopřejete, spokojení budou všichni. V každém případě nečekejte, vánoce se blíží a VOUCHERY pro vás nebo vaše blízké a známé v PERFECT CLINIC ČEKAJÍ. Stačí vyslovit přání a Perfect Clinic ho začne plnit. 

Ježíšku, děkuji … 

I za voucher na jakoukoliv částku a péči Perfect Clinic pod stromečkem. Já už si pak vyberu! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?