PF 2011

Výborná zpráva pro všechny příznivce Omlazení.cz.  I v roce 2011 budou webové stránky pro ženy, které se nebojí zeptat, pod laskavou leč přísnou kuratelou kocoura Cupida. 

img

Co je tohle za kocoura?

Kdo je Cupid?

Samec kočky bengálské. Narodil se 25.10. 2007 s vrozenou vadou  (plochý hrudníček, "swimming kitten"),  pro kterou by ho v leckteré chovné stanici kvůli zachování "dobré pověsti" utratili. Hanba jim!

Hodně štěstí, zdraví, mládí a krásy v roce 2011 Vám přeje kocour Cupid. Tímto vším on sám totiž disponuje a rád se s Vámi podělí.

K jeho přání se připojují i další členové roztroušeného týmu Omlazení: moderátorky a moderátor, redaktorky, programátoři, grafici, administrátorka bazaru a koordinátor.

Zima je pro řadu zvířat obdobím odpočinku a Cupidova poloha naznačuje, že toto platí i pro něj.  Bude však jediným z týmu Omlazení, kdo začátek roku  2011 pojme ležérně. Pokud chcete vědět více, čtěte dál. Nejprve však krátké ohlédnutí:

Ohlédnutí za rokem 2010

zoom Zvětšit

Nebojte, Omlazení je v dobrých packách...

Na jaře 2010 jsme přišli s novým, rozšířeným Omlazením. Přibyly články, soutěže, katalog a bazar. V létě a na podzim jsme Omlazení funkčně a graficky ladili.

Stále jsme nejrychleji rostoucím serverem pro ženy v rámci českého internetu  (+80% oproti roku 2009) a vysoká návštěvnost si vynutila pár změn:

  • Přechod na vlastní dvouprocesorový server
  • Zahájení spolupráce s dalším programátorskou firmou 
  • Postupné zjednodušování designu.

Á propos design. Asi jste si všimly jiného vzhledu příspěvků. Kdo si ale všiml,  že máme už skoro dva týdny nové logo? (Zase tak moc jiné není, je především zjednodušené.)

Také jsme museli začít postupně zjednodušovat hlavičku a připravit ji tak na věci příští:

Zraky upřené k roku 2011

zoom

Omlazení do mobilu

První zpráva je trochu smutná. Opouští nás dosavadní dvorní grafik Omlazení pan Vlastimil Svoboda. Vlastimil se rozhodl pověsit námezdní práci na hřebík a plně se věnovat svému vlastnímu projektu. 

Zahajujeme spolupráci s firmou Webseller, díky čemuž můžeme pro rok 2011 oznámit dvě nové sekce/záložky (napravo od Bazaru, tam, kde je nyní "Moje Omlazení") . Co v nich bude, zatím neprozradíme. (Konkurenční weby jednu z nich nemají vůbec a tu druhou mají obvykle řešenou poněkud kostrbatě.) Dopředu vás ubezpečujeme, že nepůjde o žádnou samoúčelnou inzertní plochu, nové sekce Omlazení budou určeny jen a jen ku prospěchu vás návštěvnic Omlazení.cz.

Ke dvěma novým záložkám ještě "přihodíme" mobilní verzi. Uživatelek, které se na Omlazení připojují z mobilních zařízení velmi rychle přibývá (byť je jejich počet stále pod 1% celkové návštěvnosti) a tak nechceme zůstat stát opodál.

A aby toho nebylo málo, připravujeme zbrusu nový projekt pro (především) ženy. Něco, co tu ještě nebylo (tedy alespoň ne v ČR). Má pracovní název Glorie a jeho spouštění předpokládáme v polovině roku 2011. (Nové sekce a mobilní verze Omlazení budou hotové zřejmě dříve.)

Tak to je vše. Pokud jsme zklamali ty z Vás, které nemají rády změny, moc se omlouváme. Ale nebojte. Stará dobrá diskuze, která tvoří na všech serverech pro ženy kolem 80% návštěvnosti, nezmizí a navíc v ní žádné dramatické změny neplánujeme. 

Tak hodně štěstí a ... čin čin!





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?