Padání vlasů? Víme, jak jej zastavit!

Problémy spojené s vypadáváním vlasů trápí stále větší procento žen. Většinou se jedná pouze o přechodný stav, který je zapříčiněn různými faktory, jež se ale dají při troše dobré vůle odstranit. Co je tedy dobré vědět a znát, jestli vám je tato komplikace důvěrně známá?

img

Stres a nervozita

Nejčastější příčinou ztráty vlasového porostu je stres. Zajímavostí ovšem je, že padání vlasů způsobené tímto činitelem se projeví zhruba po čtvrt roce od překonaného stresu. Všeobecně se doporučuje zklidnit hektický stav a snažit se co nejvíce přivést svůj organizmus do klidu a pohody.

Hormony umí potrápit

Přechod je pro všechny ženy zlomovým obdobím. K běžným obtížím spojeným s tímto obdobím se může připojit také padání vlasů způsobené nízkou hladinou estrogenu. Často v tomto případě pomáhá změna životního stylu a úprava jídelníčku, který je vhodný zaměřit na zdravou výživu a kvalitní potraviny.

Dodejte tělu železo!

Jestliže vaše tělo nedisponuje dostatečným množstvím železa, může dojít k postupné ztrátě vašich kadeří, které neskončí jen ve vašem kartáči na vlasy, ale všude, kam se podíváte.

Štítná žláza

Ať už se jedná o její sníženou nebo zvýšenou funkci, vždy se projevuje stejně, doslova markantním padáním vlasů. Při zvýšené funkci jsou vlasy nejen jemné, ale také lámavé a křehké. Tento problém je ovšem vhodné konzultovat spíše se svým lékařem, který doporučí následný postup.

Jak doplnit vlasům živiny, které potřebují?

Ne všechny potřebné vitaminy, které vlasy potřebují pro svou krásu, zdraví a růst, lze doplnit vhodným stravováním. Odborníci doporučují užívat pomocníky, kteří jsou speciálně přizpůsobeni pro potřeby vašich vlasů. Sázkou na jistotu je doplněk stravy RenevalNeo obsahující vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitamínů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nachází extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. RenevalNeo využívá unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™, což je speciálně technologicky vyvinutá směs: esenciální aminokyseliny, biotin, L-tyrosin, kyselina panthotenová, kyselina listová a zinek. Díky biotinu a zinku omezuje vypadávání vlasů a podporuje normální růst vlasů.

Neváhejte a vyzkoušejte přípravek RenevalNeo

Při nákupu na www.renevalneo.cz zadejte kód FE78 azískejte 30% slevu na nákup přípravku RenevalNeo. Nabídka platí do 7. 11. 2016. Více informací o RenevalNeo na bezplatné telefonní lince 800 555 431.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.