Osvěžte svou duši kurzem kreslení

Každý z nás občas potřebuje vypnout. Zapomenout na starosti všedních dní. Dopřejte své duši odpočinek. Začněte kreslit.

Jako bych to slyšela. Teď hodně z vás řekne, jak asi může kreslit, když to neumí. Co když to ale vůbec není o talentu? Věřili byste mi? 

Talent totiž není potřeba. Mnohem důležitější je touha naučit se kreslit. Mít špetku trpělivosti, protože hned se vám dařit nebude. Nesmíte to ale vzdát. Výsledky se dostaví. No a ještě je potřeba umění naslouchat a přijímat rady.

img

Proč by právě kreslení mělo osvěžit Vaši duši?

  • Tvoření odbourává stres

Během něho se totiž do těla uvolňují endorfiny, které jsou zodpovědné za pocit štěstí. Načerpejte energii do dalších dní. Uvolněte se. 

  • Kreslení zvyšuje mozkovou kapacitu

Potrénujte svou představivost a kreativitu. Popusťte uzdu fantazii a nakreslete něco pěkného. Při kreslení a dalších kreativních činnostech zapojíte jinou mozkovou hemisféru a tím zvýšíte mozkovou kapacitu.

img

Ale já vážně neumím kreslit

A co s tím uděláte? Koupíte si pastelky, papír nebo omalovánky a budete si doma malovat? Klidně můžete. Ale pokud se chcete opravdu naučit kreslit, najděte si pár hodin jen pro sebe a zvažte kurz kreslení.

Nejsem na to už starý/stará?

Nejste. Do kurzu kreslení se může přihlásit každý od 5 let. Děti, rodiče, prarodiče, praprarodiče, muži, ženy, prostě opravdu všichni. 

Z jakých kurzů kreslení mohu vybírat?

Nabídka je široká. Akryl, akvarel, olejomalba, kresba tužkou či uhlem, pastel, krajinomalba a další. Navštivte školu kreslení a vyberte si. 

img

Výtvarná škola Draw planet

Chcete začít tvořit? Už to neodkládejte, pomůžeme Vám. Co Vás u nás čeká?

  • Široká nabídka kurzů pro začátečníky i pokročilé. Připravujeme i na talentové zkoušky.
  • Skvělí lektoři, kteří Vám se vším pomohou. Jsou hodní, není se čeho bát. Nikdo na vás nebude křičet, že nemáte talent a nenakreslíte ani sluníčko.
  • Příjemné ateliéry, které přímo lákají k tvorbě
  • Kvalitní pomůcky, se kterými to půjde jedna radost. A vy si s sebou tak nemusíte na kurz nosit nic než dobrou náladu.
  • Nahrazení zmeškaných lekcí

Je jedno, zda s kreslením začínáte, nebo už máte něco za sebou. 

Nestyďte se a přijďte mezi nás.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.