Omlazení pro vaši pleť? Dopřejte jí mořský kolagen

„Vypadáš mladší než jsi“. Přiznejme si, že tento kompliment slyšíme nejraději. Bezchybnou pleť příroda nadělila jen některým z nás a také se jí těší především dámy mladších ročníků. Nicméně mladistvý vzhled je možné si udržet co nejdéle. Dopomoci si k němu lze pravidelným užíváním beauty drinků s mořským kolagenem.

Elixír mládí z mořských hlubin

Kolagen tvoří v lidském těle asi třetinu bílkovin. Je nezbytný pro pevnost, elasticitu a hydrataci pokožky. Pokud nám v těle chybí, projeví se to v podobě křehké a suché kůže, která je citlivá vůči negativním vlivům z okolí. Taková pleť má tendenci ochabovat a tvoří se na ní vrásky.

img

Jak vybrat kolagen na pleť

Kolagenových přípravků je na českém trhu nepřeberné množství, ale ne všechny jsou určeny primárně na pleť. Abyste díky nim dosáhli požadovaných výsledků, záleží na jejich složení a původu. V následujících řádcích vám představíme revoluční produkt, který díky unikátnímu složení dokáže omladit pleť už za pouhých 8 týdnů. 

Kolagen drink Collavio - novinka na českém trhu

Beauty drink Collavio je na českém trhu poměrně nováčkem. Obsahuje vysokou dávku hydrolyzovaného kolagenu, kyselinu hyaluronovou, vitamín C a zinek. Všechny tyto složky přispívají k dokonalé rejuvenaci pleti. Mořský kolagen je pro lidské tělo nejvhodnější, protože se dobře vstřebává a díky nízké molekulární hmotnosti umožňuje rychlý transport kolagenu do oblastí, které jej vyžadují nejvíce, a to do pokožky, vlasů a nehtů. 

img

Podpořte svou přirozenou krásu 

Ačkoliv se většina žen stará o svou pokožku především pomocí kvalitní kosmetiky, vnitřní péče je neméně důležitá. Výsledky pravidelného užívání pocítíte už za 8 týdnů, kdy bude vaše pleť pružnější a zářivější. Tento oblíbený doplněk stravy můžete konzumovat jako nápoj, lze jej však přimíchat také do smoothie nebo jogurtu. Přípravek neobsahuje cukr, lepek ani laktózu a můžete si jej pořídit ve dvou lahodných příchutích citronu a jahody.

Kolagen drink zakoupíte na eshopu Lovio.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!