Omlazení pleti – jak na to

Omladit pleť je snazší a levnější, než si možná myslíte. Stačí si jen vybrat to, co opravdu funguje a neplýtvat svým drahocenným časem ani penězi za nefungující produkty. Nevěřte reklamám a vsaďte na selský rozum. Tady jsou tipy na ošetření, která skutečně vaší pleti pomohou.

img

Napumpujte do pleti vodu

Dostatečná hydratace udělá s pletí zázraky, ať je vám 20 nebo 50. Bez vody vypadá pokožka zbytečně starší, působí unaveně a vrásky jsou hlubší a viditelnější. Pravidelná domácí péče hydratačními přípravky je základ, který by si měla dopřát každá žena. Pokud si chcete svou pleť hýčkat ještě o trochu víc, zajděte si na hloubkovou hydrataci kyselinou hyaluronovou. Ta vám napumpuje blahodárnou vodu i do hlubších vrstev kůže a vaše pleť vám za to bude neskonale vděčná.

Nastartujte v pokožce tvorbu kolagenu

Kolagen máme v pleti všichni, ale jak stárneme, začne nám postupně ubývat. Projevuje se to například tím, že naše pleť ztrácí svou přirozenou pružnost a pevnost, je povadlejší a kontury obličeje se povolují. Nejúčinnějšími prostředky, které dokáží v pleti stimulovat tvorbu nového kolagenu, jsou laser nebo radiofrekvence. Působením tepla v hlubších vrstvách kůže stáhnou kolagenová vlákna a zároveň aktivují tvorbu nového kolagenu. Kvalita pokožka se postupně zlepší s tím, jak se v pleti nastartují omlazující procesy. Výsledný efekt je velmi přirozený a trvá několik let.

img

Nechte si vyhladit vrásky, které vás dělají zbytečně starší

Vrásky jsou zcela přirozeným projevem stárnutí a mohou být i krásné. Bývají symbolem moudrosti a připomínají nám hezké životní okamžiky. Na druhou stranu jsou lidé, kteří mají větší sklon k jejich tvorbě nebo je vrásky dělají zbytečně starší. Jsou-li tyto rýhy na pokožce způsobeny mimikou, používají dermatologové k jejich odstranění botulotoxin. 

Tato přírodní látka zabrání přenosu nervosvalovému impulzu, tím zabrání svalu v jeho smršťování a vrásky nad ním se vyhladí. Pokud je látka aplikována v přiměřeném množství, je výsledný efekt velmi hezký a přirozený. Ostatní vrásky se vyhlazují pomocí dermálních výplní na bázi kyseliny hyaluronové.

TIP PRO VÁS: Domluvte si konzultaci s odborníkem, je to zdarma a poradí vám, co je pro vaši pleť vhodné

img

Odstraňte z pleti pigmentace a jiné nedokonalosti 

Pigmentové skvrny, popraskané žilky nebo jizvičky po akné. To vše jsou nedokonalost, které naši pleť zbytečně hyzdí a přidávají roky navíc. Moderní dermatologické přístroje jako jsou lasery, radiofrekvence nebo intenzivní pulsní světlo (IPL) si s těmito projevy poměrně snadno poradí. Jedná se většinou o časově nenáročná neinvazivní a díky anestetické mastičce i nebolestivá ošetření, která v pleti rozstřelí pigment, stáhnou popraskanou žilku nebo zbrousí jizvičky. Vždy je však nutné nechat si svůj problém nejprve zkonzultovat zkušeným dermatologem, který doporučí nejvhodnější ošetření právě pro vás.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!