Články o oblečení

Šaty jaro-léto 2011

Šaty jaro-léto 2011

Oblečení

Šaty patří mezi hlavní symboly ženskosti a jako takové by vám rozhodně neměly chybět v šatníku. Letošní nabídka trendy šatů je opravdu velice pestrá, a tak si v módním menu plném něžných snových šatiček, hippie rozevlátých maxi šatů nebo elegantních pouzdrových lady šatů určitě vyberete ty pravé pro vás.

Nejlepší kabelky na jaro a léto 2011

Nejlepší kabelky na jaro a léto 2011

Oblečení

I módní doplňky podléhají módním trendům, kabelky samozřejmě nevyjímaje. Konec šedivé zimy je tím pravým obdobím pro koupi nové dokonalé kabelky. Ať už preferujete klasické elegantní kabelky, ležérní hobo vaky, maxi kabely či elegantní psaníčka, nechte se inspirovat nápady, které se zrodily v hlavách trendy určujících módních návrhářů.

Plesová sezóna

Plesová sezóna

Oblečení

Mrazivá zima neznamená jen lyžování, sníh či břečku. Patří k ní i rozzářené plesové sály naplněné příjemnou hudbou. Vy se tak můžete jednou za rok obléci do „gala“ a blýsknout se v krásném společenském oblečení. Čas večírků a tanečních bálů právě začal. Pojďme si představit letošní trendy plesového a party oblečení a doplňků.

Kalhoty a sukně pro sezónu 2010/2011

Kalhoty a sukně pro sezónu 2010/2011

Oblečení

Mini, midi nebo maxi délka sukní, široké, rovné nebo skinny nohavice? Pokud vás zajímá, jaké kalhoty a sukně jsou tuto sezónu nejvíce trendy, určitě si nenechte ujít následující článek. Třeba vás některý styl zaujme a do vaší skříně přibude nový módní kousek.

Džíny pro váš typ postavy

Džíny pro váš typ postavy

Oblečení

Perfektně padnoucí džíny jsou evergreenem, který zcela jistě patří do šatníku každé ženy. Objevit však v nepřeberném množství džínových kalhot ten pravý model pro vás může být docela tvrdý oříšek. To co sluší vaší kamarádce, nemusí tak skvěle sedět i vám. Poradíme vám, jaký střih a typ džínsů se nejlépe hodí pro váš typ postavy.

Módní trendy podzim/zima 2010

Módní trendy podzim/zima 2010

Oblečení

Hravá léta padesátá, móda inspirovaná pánským stylem, zářivý disko look plný metalických odlesků a flitrů, zajímavé úplety a huňaté svetry nebo všudypřítomná barva velbloudí srsti – i to patří do top trendů nadcházející sezóny. Tak vezměte obchody útokem a věřte, že rozhodně je z čeho vybírat.

Slevománie – aneb co si pořídit ve slevách

Slevománie – aneb co si pořídit ve slevách

Oblečení

Skvělá zpráva pro všechny milovníky módy – velké letní výprodeje jsou v plném proudu. Obchody se pomalu připravují na podzimní kolekce, snaží se zbavit letních zásob a vy tak máte možnost pořídit si oblečení, boty a doplňky za velmi lákavé ceny. Poradíme vám jaké kousky si vybrat, abyste je využila i napřesrok.

Trendy v obuvi pro jaro/léto 2011

Trendy v obuvi pro jaro/léto 2011

Oblečení

Klasické lodičky nebo botky v pánském stylu, úzké jehlové podpatky či mohutné klínky, venkovské dřeváky versus výrazná extravagance, to vše patří mezi hlavní trendy v obuvi pro letošní jarně - letní sezónu. Milé dámy, vyražte do obchodů zhlédnout nové kolekce a vyberte si v rozmanité nabídce módní obuvi ten pravý pár pro vás.

Módní trendy jaro-léto 2011

Módní trendy jaro-léto 2011

Oblečení

I když paní Zima ještě vládne pevnou rukou a nutí nás balit se do teplých kabátů, jarně-letní sezóna už nedočkavě klepe na dveře našich šatníků.  Odhalíme vám hlavní módní trendy, které již brzy vtrhnou s plnou parádou do všech obchodů, a i když návrháři víceméně zkopírovali loňské trendy, věřte, že je na co se těšit.

Trendy doplňky pro tuto sezónu

Trendy doplňky pro tuto sezónu

Oblečení

Žádný outfit by nebyl kompletní bez vhodných doplňků, které zdůrazní vás styl a často oživí i jinak nenápadné kousky oblečení. Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé, ať už v podobě různých pokrývek hlavy, huňatých šál či trendy teplých nadkolenek. Přečtěte si, jakými doplňky můžete oživit svou zimní garderobu.

Trendy v obuvi podzim/zima 2010-2011

Trendy v obuvi podzim/zima 2010-2011

Oblečení

Překvapivý návrat ostrých špiček a nízkých podpatků přezdívaných kačenky, vyzývavé vysoké kozačky proti strohému stylu pánských polobotek, či extravagantní chlupaté botky a vesele klapající venkovské dřeváky – to vše patří mezi nové trendy v obuvi pro nadcházející zimní sezónu. Přečtěte si, co letí, a buďte v obraze.

Jak poznat faky (padělky) - 1. díl

Jak poznat faky (padělky) - 1. díl

Oblečení

Jsou prostě všude, zahlcují internetové obchody a aukce, prodávají se ve stáncích, na rohu ulice, setkáte se s nimi dokonce i v mnoha kamenných obchodech a rádoby buticích. Faky, nebo chcete-li hezky česky padělky, známých značek často vypadají tak dokonale, že je téměř nemožné je rozeznat od originálu. Náš malý seriál o padělcích vám však může pomoci.

10 módních mýtů odhaleno

10 módních mýtů odhaleno

Oblečení

Dlouhé šaty sluší jen vysokým ženám, bílá barva se nosí pouze v letních měsících, ženy nad čtyřicet by na veřejnosti neměly nosit odhalené ruce ani nohy – odkryjeme vám nesmyslné módní mýty, kterým dnes a denně podléhá mnoho dívek a žen, když zoufale stojí před svým šatníkem a přemítají, co na sebe.

Trendy v obuvi jaro/léto 2010

Trendy v obuvi jaro/léto 2010

Oblečení

Vysoké podpatky, nebo ploché sandálky, přírodní odstíny versus hravé zmrzlinové barvy a především velká porce extravagance a originality – letošní letní menu je velmi pestré a plné kontrastů a díky rozmanitosti vkusu předních světových návrhářů je z čeho vybírat.


Trendy, které raději nenoste

Trendy, které raději nenoste

Oblečení

Každou sezónu módní návrháři chrlí nové trendy a snaží se zaujmout své zákazníky za každou cenu. Některé originální kousky sice vypadají zajímavě na módním molu, na běžné nošení se však jaksi nehodí. I když nosit se dá samozřejmě téměř vše, některým trendy kouskům je lepší se vyhnout.

Trendy barvy pro podzim/zimu 2010/2011

Trendy barvy pro podzim/zimu 2010/2011

Oblečení

V podzimní a zimní paletě módních barev letos převládají spíše jemné přírodní odstíny, kterými probleskují metalické barvy a jen nenápadně vykukují výraznější červená či kobaltově modrá. Přečtěte si, které barvy právě nejvíce letí, a vstříkněte svému šatníku injekci v podobě nového odstínu.

Kabáty a bundy podzim/zima 2010

Kabáty a bundy podzim/zima 2010

Oblečení

Sychravé podzimní počasí nám velí zachumlat se do teplejších svršků v podobě kabátků, sak a bund, které se po několik chladnějších měsíců stanou nejvýraznější částí celého outfitu. Představujeme vám hlavní trendy letošního podzimu, kterými se při výběru nového hřejivého kabátku nebo bundy můžete nechat inspirovat.

Tipy na zeštíhlení postavy

Tipy na zeštíhlení postavy

Oblečení

Nemusíte své tělo hodiny mučit v posilovně ani dodržovat nesmyslné a většinou nefunkční diety, nebo dokonce podstupovat bolestivé zákroky na odstranění tuku z vašich problémových partií. Poradíme vám pár fíglů, jak jednoduše a hlavně okamžitě opticky zeštíhlit a prodloužit vaši postavu jen s pomocí několika stylistických triků

Kabelky podzim/zima 2010

Kabelky podzim/zima 2010

Oblečení

Nejoblíbenějším doplňkem žen je kabelka a určitě se shodneme na tom, že jedna nikdy nestačí. I když si je většina z nás vybírá podle osobního vkusu, i kabelky a tašky podléhají módním trendům. Nová sezóna je jistě dobrý důvodem k nákupu dalšího oblíbeného kousku, tak se nechte inspirovat svěžími nápady ze světových mol.


1. . .91011

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.