Články o oblečení





Trendy kabelky podzim-zima 2011/2012

Trendy kabelky podzim-zima 2011/2012

Oblečení

Tuto sezónu jsou in kabelky klasického vzhledu okořeněné špetkou retra, ve výrazných barvách i tlumených přírodních odstínech, z hladké kůže, hřejivých kožíšků i hravého plyše. Velmi módní jsou rovněž kabelky neotřelých tvarů a barev s extragavantním, nepřehlédnutelným zdobením. Návrat hlásí také minikabelky, do kterých se vám sotva vejde rtěnka.

Trendy v obuvi podzim-zima 2011/2012

Trendy v obuvi podzim-zima 2011/2012

Oblečení

70tá léta přinesla výrazné barvy, vysoké kozačky, platformy, klínky a lakování, viktoriánské období inspirovalo návrháře k vytvoření téměř fetišistických sexy šněrovacích kozaček a popularita pánského stylu přivála zpět klasické i méně klasické mokasíny, polobotky či motorkářskou obuv v grunge stylu 90tých let. 



Jedny šaty – tři různé looky

Jedny šaty – tři různé looky

Oblečení

Kdybyste si toto léto měla pořídit jen jeden kousek oblečení, vsaďte na jednoduché bílé šaty, které letos jednoznačně převálcovaly klasické malé černé neboli little black dress. Bílá barva je stejně univerzální jako černá a jako základní kousek celkového outfitu nabízí bezpočet různých kombinací. Inspirujte se našimi třemi looky.



Žhavé letní trendy 2011

Žhavé letní trendy 2011

Oblečení

Současné letní hity přinášejí závan svěžesti a neotřelosti do stojatých módních vod a sebevědomě porážejí zaběhnuté dlouhodobé trendy. Zkuste i vy vyměnit věčné bezbarvé lesky za výrazně barevné rtěnky, nebo ulevte svým nohám a místo upnutých skinny džín či legín je navlečte do volných květovaných kalhot. Je čas na změnu.

Trendy šátky jaro-léto 2011

Trendy šátky jaro-léto 2011

Oblečení

Hlavní módní doplněk šik Francouzek by letos neměl chybět ani ve vašem šatníku. Šátky přitom nemusí zdobit jen váš krk, stylově a trendy vypadají uvázané ve vlasech místo čelenky, v podobě turbanu či na pirátský způsob, šátek lze také použít místo pásku nebo ho ležérně přivázat na kabelku a dodat jí neotřelý vzhled. Poradíme vám, které šátky jsou nyní nejvíc v kurzu.

Plavky na léto 2011

Plavky na léto 2011

Oblečení

Plavková sezóna už téměř klepe na dveře a obchody začínají plnit nové neodolatelné kolekce plážového oblečení. Ať už se chystáte léto strávit na pláži, u rybníka nebo u bazénu, určitě budete potřebovat nový perfektní model plavek. Poradíme vám, jaké jsou letošní nejvýraznější trendy v plavkové módě.

Módní brýle jaro-léto 2011

Módní brýle jaro-léto 2011

Oblečení

Sluneční brýle už dávno nejsou jen nezbytností, která chrání naše oči před slunečními paprsky a nebezpečným UV zářením, ale jsou také důležitým módním doplňkem, jež podléhá módním trendům. Seznamte se s novými originálními modely brýlí, které právě letí, a vyberte si ty pravé pro vás.

11.11.11 v 11:11:11

11.11.11 v 11:11:11

Oblečení

Ano, vybrali jsme si trochu prvoplánové datum, ale bylo těžké odolat. 11. listopadu 2011 v 11 hodin, 11 minut a 11 sekund spustíme sestru Omlazení, portál Glorie.cz. Nový portál je a bude zaměřený výhradně na módu a styl.

Módní trendy podzim-zima 2011/2012

Módní trendy podzim-zima 2011/2012

Oblečení

I když už se s námi léto pomalu loučí, nemusíte smutnit. S koncem léta totiž přichází další sezóna a s ní i nové lákavé trendy. Letošní podzimně-zimní sezóna je plná úžasných barev, super kousků ve vintage stylu, huňatých kožešin i pánských prvků. Tak na co ještě čekáte? Pospěšte do obchodů, než vám ty nejlepší kousky vyfouknou před nosem.

Inspirace pro letní look

Inspirace pro letní look

Oblečení

Léto je konečně tady, a tak je nejvyšší čas vytáhnout ze šatníku lehké vzdušné oblečení a předvést světu svůj osobitý styl a nové trendy kousky, které jste si pořídila. Pokud v módě a ve vytváření nových outfitů pro horké dny trochu tápete, nabízíme vám inspiraci v podobě tří letních looků.

Nejlepší vlasové doplňky - léto 2011

Nejlepší vlasové doplňky - léto 2011

Oblečení

Čelenky, sponky, šátky, stuhy a další vlasové ozdoby zcela jistě patří mezi dívčí i dámské módní doplňky, které mohou být perfektní tečkou za celkovým lookem. Tato sezóna je významně ovlivněna retro stylem 70tých let a tak nikoho nepřekvapí, že letí především květinové ozdoby ve vlasech.

Plavky, které propouští slunce? ANO!

Plavky, které propouští slunce? ANO!

Oblečení

Toužíte po dokonalém opálení celého těla, ale nejste příznivcem solárií ani nuda pláží? Už nechcete trávit hodiny v mokrých plavkách? Našli jsme pro Vás skvělé řešení! Na českém trhu jsou plavky KINIKI Tan Through, vyrobené ve Velké Británii. Patentovaná látka plavek propouští 80% slunečních paprsků a navíc schne 3krát rychleji, než obyčejné plavky.

Luxusní móda a dostupná? Nyní ano!

Luxusní móda a dostupná? Nyní ano!

Oblečení

Pokud se po ránu stále brodíte mezi jarním outfitem a ve spěchu k pracovním povinnostem ještě stále zakopáváte o kozačky ze zimy, je nejvyšší čas dostat svůj šatník do formy. Až si zimní a jarní oděv uložíte do šuplíků, pravděpodobně jako každý rok si povzdychnete nad tím, že vlastně nemáte co na sebe. Co s tím, když v tuto dobu už myslí vaše peněženka na dovolenou u moře?

Inspirace - Jarní outfit

Inspirace - Jarní outfit

Oblečení

Líbí se vám současné módní trendy, ale nevíte si rady, jak je nosit, co s čím nejlépe zkombinovat a kde je sehnat bez zruinování účtu? Nezoufejte, máme pro vás inspiraci na tři svěží jarní outfity podle posledních módních trendů. Vězte, že podobné kousky snadno seženete ve většině internetových i kamenných obchodů s módou.


Módní faux pas - stejné oblečení

Módní faux pas - stejné oblečení

Oblečení

Stejné šaty na dvou různých osobách - naprosto běžná záležitost pro obyčejné smrtelníky nakupující v módních řetězcích, ale nepříjemné módní faux pas a noční můra všech slavných celebrit. Jenže když dva dělají totéž, není to totéž. Podívejte se a porovnejte, které hvězdy a hvězdičky oblékly stejný model a komu slušel více.

Gynekologické problémy po koupání mají překvapivě jednoduché řešení

Gynekologické problémy po koupání mají překvapivě jednoduché řešení

Oblečení

Většina z nás se ráda koupe v moři či v bazénu, ale čím dál častěji slyšíme také o možných zdravotních rizicích setrvávání v mokrých plavkách. Zejména nyní v létě, kdy chceme pobyt venku co nejvíce prodloužit, se příliš netrápíme důsledky, které se však dříve či později ohlásí.

Trendy klobouky pro léto 2011

Trendy klobouky pro léto 2011

Oblečení

Zajímavý módní doplněk v podobě trendy klobouku dodá každému outfitu úplně nový rozměr, a navíc ochrání vlasy a zastíní obličej před silným letním sluncem. Klobouky letos patří mezi žhavé módní hity. Letí především retro look a pánský styl, ale v záplavě všech možných tvarů a barev si určitě vyberete i vy.

Módní pásky jaro-léto 2011

Módní pásky jaro-léto 2011

Oblečení

Pásek už dávno není jen účelový doplněk, který drží kalhoty či sukni na svém místě, ale může fungovat i jako dominující prvek celkového outfitu. Letošní sezóna módním páskům přeje, zdůraznění linie pasu je velmi in. Podívejte se, které pásky právě nejvíc letí, a načerpejte inspiraci k osvěžení svého šatníku.

Trendy šperky a bižuterie - Jaro 2011

Trendy šperky a bižuterie - Jaro 2011

Oblečení

Letošní trendy se nesou ve znamení okázalosti, hojnosti a blahobytu, a tak si můžete i vy zahrát na bohatou princeznu ověšenou zlatem, perlami, krystaly a drahými kameny. Celkový efekt nezkazí ani vědomí, že se většinou jedná o bižuterní kousky. Pojďme si představit trendy módní doplňky v podobě šperků a bižuterie.


1. . .91011

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.