Tanaka - japonská masáž na zpevnění kontur obličeje

Kosmetický průmysl překvapuje novým produktem snad každý měsíc. Krém, peeling, sérum anebo gel - máme pocit, že nás už nemůže nic překvapit. Ale zdání klame...

Na evropském trhu mají již několik let existence za sebou, ale tento rok se konečně dostávají i k nám. Kosmetické a masážní svíčky. 

img

Možná už znáte klasické masážní svíčky, které se po zapálení promění v masážní emulzi. Jsou vhodné na klasickou relaxační masáž. Italská značka VIVALU ale posunula tento produkt na vyšší úroveň a vyvinula masážní svíčku se speciální recepturou, která je vhodná jak na masáž těla, tak i na ošetření pleti. A ne jednu, ale hned několik druhů. Každá z nich má jiné použití a jiné účinky. 

Například kosmetickou masážní svíčku s himalájskou solí můžete použít na masáž s jemným peelingem, popřípadě kosmetickou svíčku s arganovým olejem na zpevňující masáž. Anebo kosmetickou svíčku s úžasnou vůní malin a revitalizačním účinkem doporučuje výrobce na liftingovou masáž.

zoom

Produkt je na trhu úplnou novinkou, a tu se patří pořádně otestovat. Poprosili jsme tedy o spolupráci odborníka na slovo vzatého, a to dlouholetou lektorku obličejové gymnastiky, Ivetku Štecovou. Součástí její instruktáže jsou i přesné postupy různých druhů účinných obličejových masáží, kterou si každá z nás může pravidelně dopřávat doma vlastními silami. 

Kromě toho, že paní Ivetka se věnuje oboru face yoga již dlouhá léta, je taky majitelkou e-shopu Antiage.sk, ve kterém nabízí značkové kosmetické přípravky zpomalující procesy stárnutí pokožky. Právě kombinace dlouholetých zkušeností z přirozeného způsobu zpevňování pleti, a znalostí z trhu kvalitních kosmetických přípravků byla pro nás prioritní při výběru partnera na testování.


A jak to vše dopadlo? Můžete se podívat na video, ve kterém paní Ivetka kosmetické svíčky používá. Mimochodem, tato dáma je chodící reklamou na péči o pleť. No řekněte, tipovali byste jí její věk? My ani omylem! 

A teď pár slov k používání kosmetických masážních svíček. Kromě pravidelné masáže obličeje, kde můžete používat více druhů svíček dle účelu masáže, má kosmetická svíčka řadu dalších využití:

  • Péče o namáhané časti pokožky - lokty, kolena, paty. Vysoce hydratující emulze masážní svíčky pomáhají při regeneraci pokožky
  • Každodenní péče o tělo - je možné využívat masážní emulzi místo hydratačního tělového mléka - stačí minimální množství 
  • Zklidnění podrážděné pokožky, například po depilaci 
  • Péče o ruce 
  • Masáž těla

Jakmile kosmetické svíčky vyzkoušíte, jistě najdete i další způsoby použití. Samozřejmě vždy dle návodů jednotlivých svíček - věnujte pozornost podrobným popisům produktů.

Svíčky jsou dermatologicky testované, ale nikoliv na zvířatech. Jsou z čistě přírodních surovin a na jejich výrobu se používá pouze energie z obnovitelných zdrojů. 

Kosmetické masážní svíčky můžete zakoupit na e-shopu www.la-griseo.cz, který nabízí jak možnost nákupu pro běžného spotřebitele, tak i velkoobchodní spolupráci.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?