Noste v létě bílou. Poradíme vám, které šaty jsou letos nejvíc trendy

Oblékněte se v letních dnech do sněhově bílých šatů a nechte v nich vyniknout své bronzové opálení. V redakci jsme pro vás připravili přehled těch nejlepších kousků pro léto 2018.

V tropických vedrech oblékněte bílé šaty bez ramínek

Jakmile teploty vyšplhají ke třicítce, přijdou vhod letní šaty s odhalenými rameny. Bílé šaty bez ramínek se hodí na procházku do města i na pláž, proto si je nezapomeňte přibalit se sebou na dovolenou. Střih šatů s odhalenými rameny však vyžaduje štíhlejší trup a paže. Dolní část šatů může být volnějšího střihu. Díky tomu snadno zamaskujete bříško plné melounu či zmrzliny.

Na večerní procházky se skvěle hodí dlouhé šaty

zoom

Dlouhé šaty v panensky bílé si můžete obléct na večerní procházku po pláži nebo si je vzít na venkovní večírek. Stačí k nim zvolit správné boty a doplňky. Aby měly šaty šmrnc, pořiďte si takové, které mají výstřih nikoliv v dekoltu, ale odhalí vaše krásné opálené nohy. Nebojte se výstřihu, který bude končit takřka u pasu. Když zvolíte vhodné prádlo, vše důležité zůstane schované.

Vsaďte na bílou krajku a jednoduchost

Rafinované krajkové šaty s „průstřihy“ na těch správných místech vzbudí v mužích víc fantazie než upnuté minišaty doplněné o boty na vysokém podpatku. Chce-li být sexy dáma, poohlédněte se po bílých šatech s krajkou. Vynosíte je nejen během dovolené, ale můžete si nimi vyrazit klidně i do práce. Pokud s nimi vyrazíte do města, můžete si k nim vzít jednoduchý slaměný klobouk.

Bílé šaty s trojúhelníčky jsou klasika

Bílé šaty s úzkými ramínky či šaty s trojúhelníčky na zavazování za krkem představují letní klasiku, která jen tak z módy nevyjde. Zda-li zvolíte delší verzi těchto šatů nebo dáte přednost mini, oblečete tělo obepínající šaty či šaty s nadýchanou sukní, je čistě na vás. My doporučujeme háčkované šaty a délku lehce nad kolena. V šatech tohoto typu se stanete nepřehlédnutelná.



Komentáře

Hubák
Bílou miluju. Nosím jí celý rok.
Zoukalka
Bílá vypadá skvěle hlavně když je tělo opálené takže u moře velmi často v bílé normálně se jí trochu vyhýbám....
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.