Nejmódnější kozačky této zimy

Klasikou v podobě černých nebo hnědých kozaček určitě nic nezkazíte, ale proč nevyzkoušet něco nového? Prozradíme vám, jaké typy kozaček jsou letos nejvíce in.

Kotníkové

img

Kozačky v délce po kotníky nebo těsně nad patří mezi stálice zimní obuvi. Tuto zimní sezónu se zdá, že dokonce v oblíbenosti převálcují i tradiční kozačky v délce po kolena. Kotníkové botky se nosí ve všech možných podobách a odstínech, na mohutnějším i jehlovém podpatku nebo i bez podpatku. Hitem je především semiš, ale vybrat si můžete i výrazně lakované kotníkové kozačky, které zaručeně upoutají pozornost okolí.

Nad kolena

img

Vysoké kozačky nad kolena jsou velkým hitem již několikátou sezónu a letos se s nimi můžete setkat v obchodech všech cenových kategorií. Tento vysoce elegantní a velmi svůdný typ kozaček vypadá úžasně nejen k minisukni, ale také k úzkým skinny džínám nebo sukni či šatům v délce po kolena. Vysoké kozačky dovedou fantasticky prodloužit nohy a určitě neplatí, že sluší jen dlouhonohým vysokým ženám modelkovského typu.

Lehce extravagantní

img

Výrazné barvy, netradiční materiály, metalický lesk, zajímavé výšivky, aplikace a vzory, nezvyklé tvary podpatků – jednoduchost a minimalismus tuto zimní sezónu ustupuje extravaganci. Letošní kozačky poutají pohledy a dovedou dodat nový neotřelý náboj vašemu zimnímu outfitu. Co třeba vyzkoušet sametové kotníkové kozačky v syté barvě nebo kosmicky stříbrné či zlaté kozačky v rozverném retro stylu hravých sedmdesátých let?

Robustní

img

Trend kotníčkových bot a kozaček s mohutnou podrážkou, robustnějším podpatkem a kulatou špičkou se stále drží na módním výsluní, kam se vyšplhal už loni na podzim. Stále jsou v kurzu kotníkové kozačky v motorkářském stylu zdobené cvočky a šněrovací boty na silné podrážce. Silný čtvercový podpatek je skvělou volbou pro ženy, které touží prodloužit nohy, ale zároveň upřednostňují pohodlí a stabilitu.



Komentáře

lykanka
Proč já ty nad kolena, před roky vyhodila
7939
Škoda, že u fotek není uveden zdroj, kde se boty dají koupit nebo alespoň jaké značky jsou - jak tomu často bývá na jiných webových stránkách
Sofiii
Reaguji na dadabus: Souhlas! Máš nějaký oblíbený shop online s botama?
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!