Nejlepší plavky pro léto 2017

Pokud vaše letní plány zahrnují rozpálenou pláž či bar u bazénu, určitě budete potřebovat úžasné plavky. Poradíme vám, jaké jsou letos nejvíce v kurzu.

Vysoce vykrojené jednodílné

img

Jedno je jisté, plavky vcelku letos po dlouhé době zaujímají stejně výsadní postavení jako dvojdílné bikiny. Tak jim dejte šanci a přesvědčte se, že dovedou být k ženské postavě přinejmenším stejně lichotivé jako jejich dvojdílní soupeři. Momentálně jsou velmi trendy vysoce vykrojené plavky, které odhalují stehno až téměř do pasu. Podobný styl letěl v 90. letech, vzpomeňte si třeba na Pamelu v Pobřežní hlídce.

Sexy průstřihy

img

Rafinovaně prostříhané jednodílné plavky se už několikátou sezónu drží na vrcholu zájmu, i přesto, že opálení z podobných typů plavek není zrovna to pravé ořechové. Nicméně správně zvolené průstřihy dovedou krásně zvýraznit ženskou siluetu a přitáhnout pozornost osazenstva pláže či bazénu. Letos vyzkoušejte i jinou barvu než klasickou černou, hitem jsou zářivé letní barvy.

Na vlně retro stylu

img

Klasické bikiny s vysokým pasem budou i toto léto zaujímat významné postavení na poli plavkové módy. Výhodou plavek v retro stylu je především to, že dovedou zakrýt jakékoliv problematické partie a navíc krásně prodlouží nohy. Dvojdílné plavky s vysokým pasem také vykouzlí perfektní postavu v tolik požadovaném ženském tvaru přesýpacích hodin.

Ozdobné volány

img

I když se volány mohou jevit jako celkem nepraktický detail, plavky ozdobené romantickými kanýry jsou velmi roztomilé a působí hravě a svůdně. Strategicky umístěný volán v oblasti prsou dodá na objemu, povlávající kousek látky na kalhotkách zase vyčaruje vytoužené ženské zaoblení na bocích. Kanýrované plavky prostě dovedou s postavou zázraky.




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.