Nejlepší beauty tipy na léto

Sluneční žár, pláže, moře – letní období si žádá určité změny v kosmetických návycích. Poradíme vám, jak i v létě vypadat úžasně.

Používejte správně ochranný krém na opalování

Číslo SPF určuje dobu, po jakou můžete strávit čas na slunci. Takže čím delší pobyt plánujete, tím vyšší by mělo být SPF vašeho ochranného přípravku. Čili ani SPF 60 vás neochrání po celý den a krém je potřeba nanášet opakovaně, zvláště pokud přijdete do kontaktu s vodou. Ujistěte se, že krém na opalování blokuje jak UVA tak UVB paprsky a naneste dostatečné množství krému i na opomíjené oblasti, jako jsou podkolenní jamky či za uši.

Vsaďte na kvalitní kosmetické přípravky

V létě dejte přednost nekomedonním produktům, které neucpávají póry, předejdete tak podráždění pleti a pupínkům. Horké a vlhké klima vede k nadměrnému pocení a pot v kombinaci s krémovou kosmetikou není zrovna to pravé pro vaše póry. V létě se raději zaměřte na přípravky bez obsahu oleje nebo nekomedonní výrobky. Letní krém by také měl dostatečně hydratovat, pokožka vysušená od slunce, mořské soli a chloru vám za to poděkuje.

Pořiďte si krémové oční stíny a voděodolnou řasenku

Krémové oční stíny vám, na rozdíl od těch pudrových, déle vydrží a neslijou se v nevzhlednou směs potu, kožního mazu a očních stínů.  Voděodolná řasenka je na léto k nezaplacení, ale přesto byste neměla v letních měsících aplikovat řasenku na spodní část řas, protože pot a maz mohou zafungovat jako účinné odličovadlo i pro voděodolnou řasenku. Výsledkem jsou pak nevzhledné černé fleky pod očima.

Peelingujte ve správnou dobu

Obrušování pokožky je v létě obvzláště důležité. Pravidelný peeling pomáhá k déletrvajícímu opálení a jemná peelingová masáž obličeje zabraňuje zanášení pórů a vytváří lepší podklad pro makeup. Nicméně mějte na paměti, že peeling odhalí novou citlivou pokožku, která je náchylnější ke spálení. Proto byste zvláště v létě měla provádět peeling večer před spaním nebo několik hodin před plánovaným pobytem na slunci.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?