Maliny, kosmetika a zase maliny!

Letošní léto je ve znamení malin. Jejich omamná vůně probouzí ty nejkouzelnější vzpomínky na krásné letní chvíle.

Pokud vám maliny nerostou zrovna na balkóně, pijte malinové koktejly, používejte malinový balzám na rty, začněte den malinovou sprchou a končete ho malinovým krémem! 

Maliny jsou ovocem nacpaným vitaminy, minerály, božskou chutí a vůní. Zobat je můžeme stále, ale jak si s sebou nosit onu typickou svěží vůni? Hitem letošní horké sezóny bude malinová kosmetika! MANUFAKTURA ani tento rok nezklamala. Tradičně 2x ročně vydává limitované edice, letos přišla na svět malinová řada. 

Limitovaná edice využívá příznivých účinků hydratačního, zvláčňujícího a ochranného oleje z malinových semínek a přírodních výtažků z malinové dužniny. Je doprovázena sladce jiskrnou ovocnou vůní s jemnými zelenými tóny malinového listí. Třešinkou na dortu celé kolekce je báječný poctivý malinový sirup pro přípravu jedinečné domácí malinovky a dalších výtečných nápojů. 

V letní limitované edici provoněnou malinami najdete tyto bezvadné kousky: 


Osvěžující sprchový gel s výtažky z malin, oliv a obilných klíčků spolu s panthenolem a glycerinem šetrně myje, zklidní a zvláční pokožku. 






Zvláčňující tělové mléko s malinovým a mandlovým olejem, vyváženou kombinaci cenných rostlinných olejů z malin, mandlí a bambuckých oříšků je obohaceno o výtažek z malinové dužniny, panthenol a vitamíny. 






Ochranný krém na ruce s malinovým a hroznovým olejem, olejem z makadamových a bambuckých oříšků spolu s glycerinem a panthenolem regeneruje, hydratuje a chrání pokožku.






Výživný balzám na rty s malinovým olejem a bambuckým máslem plný cenných přírodních ingrediencí poskytuje rtům jedinečnou péči. 







Osvěžující malinový sirup obsahuje 73% přírodní ovocné složky – malinové šťávy a hruškového pyré. Základ pro svěží letní drink! 

Mlsejme a rozmazlujme se malinovou řadou. MANUFAKTURA skloubila tradici spolu s nejnovějšími kosmetickými poznatky a výsledek rozhodně stojí za to. 

Více informací zde



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?