Makeup trendy jaro-léto 2014

Zajímají vás novinky v oblasti líčení nebo jen hledáte inspiraci na nový makeup? Představujeme vám nejnositelnější a nejslušivější trendy letošního jara a léta v líčení.

img

Trendem v oblasti líčení  jsou letos oční stíny ve výrazných barvách.

Výrazné oční linky

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte i barevné oční linky.

Na jaro si pořiďte kvalitní kajalovou tužku nebo tekuté oční linky, budete je potřebovat. Trendy letošního jara totiž říkají velké ANO výrazným očním linkám. Obkreslení očí pomocí očních linek vykouzlí sexy intenzivní pohled. In jsou tenké černé linky na linii horních řas ve stylu 50tých let, ale i nesmrtelné "kočičí oči". Nebojte se také vyměnit obligátní černou a hnědou tužku za barevnější variantu. Klasické černé linky jsme mohly vidět na přehlídkách Erdem, Jonathan Saunders či Versace, neotřelé modré linky zase u Marc Jacobs. 


Nude look aneb Nahé líčení 

zoom Zvětšit

Nahé líčení je hitem i letos.

Styl chytré horákyně aneb nalíčená/nenalíčená je ideální především v horkých letních dnech a něžné přirozené líčení se tak prakticky každou jarní sezónu objevuje mezi hlavními makeup trendy. Dojmem svěží a důkladně odlíčené tváře působily modelky na přehlídkách Balmain, Lanvin a Christopher Kane, vizážisté u Giles si pohráli s tělovými očními stíny, u Chloé a Michael Kors vsadili na konturování a stínování obličeje a něžnou hru s nenápadnou tvářenkou.



Pudřenky do boje proti lesku 

zoom Zvětšit

Sametově matná pleť hlásí svůj comeback.

Sametově matná zapudrovaná pleť byla v uplynulých sezónách poněkud opomíjena. Přední světoví vizážisté nám stále dokola diktovali rozzářenou tvář, tuny rozjasňovačů a takzvaný "dewy" look. Letos je ale všechno jinak a hitem v líčení je bezchybná pleť bez stopy lesku. Pokud hledáte inspiraci pro tento look, prohlédněte si fotky z nejvýznamnějších přehlídek. Nánosy pudru zakrývaly pleť modelkám na módních show u Alexander Wang, Burberry Prorsum, Dries Van Noten nebo Giambattista Valli. 


V hlavní roli výrazné rty 

zoom Zvětšit

Syté barvy rtěnek zůstávají  stále  v kurzu.

Pokud vás přirozené nahé líčení nudí a máte raději výraznější makeup, určitě vás potěší, že jsou i letos v kurzu sytě barevné rtěnky. Stále však platí pravidlo: čím výraznější rtěnka, tím umírněnější zbytek líčení. Pokud si troufnete, můžete vyzkoušet líčení po vzoru modelek z přehlídek Altuzarra nebo Helmut Lang, kde vizážisté “potlačili” oči pomocí velmi světlých stínů a absence řasenky, čímž převedli veškerou pozornost na sytě namalované rty. Hitem jsou barvy ve všech odstínech červené, velmi trendy zůstává hippie oranžová. 


Barevné oční stíny 

zoom Zvětšit

Na jaře vsaďte na barevné oční stíny.

Líbí se vám výrazné líčení, ale na rudé či oranžové rty si netroufáte? Zaměřte se na oči, zdůrazněte je pomocí barevných stínů a pozornost okolí máte zaručenou. Snové sytě modré oční stíny, které zdobily oční víčka modelek na přehlídce Marc by Marc Jacobs, byly dlouhou dobu opomíjené, letos jsou však přímo megahitem na poli líčení. Chybu ale neuděláte, ani když zvolíte metalické stíny, něžné lila odstíny, sladce růžové tóny nebo svěže zelené oční stíny.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.