Make up trendy podzim-zima 2013/2014

Nejnovější trendy v líčení přímo z přehlídkových mol. Nechte se inspirovat.

img

Nové trendy v líčení jsou tu. Vyzkoušejte je.

Zapudrováno 

zoom Zvětšit

Matná pleť je letos nutností.

Svěží zářivá pleť s jemně lesklým efektem, která byla hitem uplynulých sezón, letos ustoupila bezchybné sametové pleti zafixované lehkými nánosy pudru. Modelky s bezchybnou pletí bez známek lesku se procházely po molech u Balmain, Calvin Klein Collection, Chloe či Stella McCartney. 





Zaměřeno na oči

zoom Zvětšit

Okouzlete výrazným líčením očí.

Na podzim si určitě pořiďte novou paletu očních stínů, hitem jsou totiž velmi výrazně namalované oči. A nebojte se experimentovat. Vizážisté módní značky Thakoon použili syté modré stíny v kombinaci se zlatem, červené metalické stíny zdobily oči modelek u Gucci, fialovými stíny se zase nešetřilo na přehlídce Jason Wu. 





Poskvrněné rty 

zoom Zvětšit

Lehce setřená rtěnka je hitem.

Máte rtěnku lehce setřenou od polibku či po jídle? Letos toto jindy celkem běžné "faux pas” můžete svést na nové trendy v líčení. Nedokonale nalíčené rty byly k vidění na přehlídkách předních módních značek, jako jsou Prada, Fendi, Marni, Lanvin nebo Dolce & Gabbana. 





Výrazné obočí 

zoom Zvětšit

Pinzety nechte zavřené v šuplíku.

Tmavé, přirozené obočí už nikoho nepřekvapí, za módní přešlap se dnes spíše považuje do úzkých čárek vytrhané a namalované obočí. Až groteskně zvýrazněné obočí měly modelky na přehlídkách Jean Paul Gaultier, přirozenějším dojmem působil tento trend u Jil Sander, Chloe a Christopher Kane. 





Rebelka

zoom Zvětšit

Rozmazaný make up patří mezi trendy.

Módního vzhledu drsné holky dosáhnete jednoduše, stačí rozmazané spodní oční linky a jakoby poflámový lehce poničený make up. Pokud ještě pomocí fialových stínů vykouzlíte kruhy pod očima, jako u Giles, bude váš look á la rebelka prakticky dokonalý. Inspirovat se můžete u Lanvin, Rodarte či Versace.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?