Liposukce není pro lenochy

Mnoho lidí se domnívá, že pomocí liposukce docílí snadno a rychle štíhlé postavy. Liposukce sice odstraní vcelku velké množství tuku, neslouží ale k cílenému hubnutí ani jako léčba obezity.

K čemu slouží liposukce?

Liposukce skutečně slouží k odstranění tuku, ale měli bychom na ní pohlížet jako na nástroj pro tvarování kontur těla, nikoliv jako na prostředek k hubnutí. I když se na první pohled zdá, že díky liposukci můžete získat krásnou postavu bez jakékoliv námahy, opak je pravdou. Aby zůstal efekt liposukce znatelný, musíte dodržovat zdravý životní styl, který se neobejde bez správného stravování a pravidelného pohybu. Mimo to je důležité omezit nebo zcela vynechat kouření a pití alkoholu. Pokud nechcete svůj životní styl v ničem měnit, na liposukci zapomeňte.

Kdo je vhodným kandidátem?

zoom

Liposukce není prostředek k hubnutí

Liposukci mohou podstoupit ženy i muži, ale jak již bylo zmíněno výše v článku, mělo by se jednat o zdravé a sportující jedince, kterým se drží tuk pouze na určitých částech těla a nedaří se jim ho odstranit dietou ani cvičením. U těchto lidí je navíc možné provést laserovou liposukci, která je k lidskému tělu mnohem šetrnější než klasická liposukce. Navíc pomocí laseru se tělo dá formovat o mnoho precizněji. Laser si poradí dokonce i s povislou kůží, která trápí pacienty v pokročilém věku či pacienty s náhlým úbytkem váhy (drastická dieta, nemoc).

Kombinace různých technik

K odstranění přebytečného tuku neslouží pouze klasická liposukce (viz výše – laserová liposukce), a dokonce i klasická se dělí podle použití roztoku k napuštění tukové tkáně na suchou a vlhkou. Mimo to může být liposukce doplněna další metodou, která slouží k efektivnějšímu rozrušení odstranění tuku a často ovlivňuje i stažení kůže (vibrační,ultrazvuková ,laserová, radiofrekvenční, water-jet liposukce). Jednotlivé způsoby liposukce může lékař různě kombinovat a zároveň tím může být ovlivněný konečný výsledek zákroku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.