Každodenní návyky stylových žen

Existují ženy, které prostě vypadají vždy dokonale, jsou perfektně upravené a skvěle oblečené. Jak to jen dělají?

Udržují si zorganizovaný šatník

Vybrat si super outfit z nepřehledné hromady oblečení ledabyle poskládané ve skříni nebo dokonce rozházené v různých koutech pokoje je prakticky nadlidský úkol. Ovšem perfektně zorganizovaný šatník, kde má každý kousek oblečení své pevně dané místo, nejlépe ještě roztříděný podle barev a ročního období vám výběr dokonalého looku velice usnadní.

Kontrolují předpověď počasí

Ať je to aplikace na chytrém telefonu nebo jen předpověď počasí na internetu, stylové ženy vždy před výběrem oblečení zkontrolují jaké počasí je ten den čeká. Můžete mít připravený naprosto super ohoz, ale pokud jste zvolila semišové botky a venku leje jak z konve, nebo máte úžasný vrstvený outfit a předpověď hlásí přes třicet stupňů, rozhodně nikoho neoslníte. A vám příjemně taky nebude.

Plánují svůj outfit dopředu

Zoufalé poskakování před skříní a vytahování jednoho kousku za druhým může být zvláště po ránu dost stresující a nakonec vyústit ve výběr značně nelichotivého nebo nudného outfitu, jelikož prostě nestíháte. Raději si vyhraďte trošku času den předem, vezměte v potaz předpověď počasí a vyberte si oblečení, které vám opravdu sedne a budete se v něm cítit dobře.

Kombinují drahé značkové kousky s levnějšími

Nepotřebujete být od hlavy až k patě navěšená do předražených značkových kousků oblečení a doplňků, abyste vypadala skvěle. Klíčem je vědět, jak správně kombinovat drahé věci s těmi levnějšími. Obecně platí, že investovat byste měla do klasických kousků a trendové věci, které nejspíš příští sezónu vyjdou z módy, si pořiďte v běžných obchodních řetězcích nebo ve výprodeji.

Nosí jen oblečení, které jim sedí

Narvat se do o několik čísel menších kalhot může sice zvýšit vaše sebevědomí a utvrdit vás, že patříte mezi šťastlivce pyšnící se velikostí 36 a méně, ale vězte, že nepadnoucí oblečení z vás módní ikonu rozhodně neudělá. Příliš těsné oblečení dokáže nepěkně zdeformovat postavu a zvýraznit nedostatky, které by při vhodně zvolené velikosti nebyly vidět.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.