Jedny šaty – tři různé looky

Kdybyste si toto léto měla pořídit jen jeden kousek oblečení, vsaďte na jednoduché bílé šaty, které letos jednoznačně převálcovaly klasické malé černé neboli little black dress. Bílá barva je stejně univerzální jako černá a jako základní kousek celkového outfitu nabízí bezpočet různých kombinací. Inspirujte se našimi třemi looky.

img

Jednoduché bílé šaty nabízejí bezpočet možných kombinací

V dandy stylu 

zoom Zvětšit

Pánské prvky dodají šatům originální vzhled

Uplatnění pánských prvků v dámské módě je již evergreenovou záležitostí a vhodně zvolené doplňky v pánském stylu dokáží perfektně osvěžit i ryze ženský šatník. Klasické „oxfordky“ zjemnila příjemná kombinace krémového a kávového odstínu, podobně nenápadná a zároveň elegantní je i barva kardiganu. Pánským šatníkem je inspirován i stylový slamáček s černou stuhou, ženskost zastupuje výrazný zlatavý prsten s květinou a jednoduchý náhrdelník. 



Ležérní městský outfit

zoom Zvětšit

Bílé šaty se hodí i pro neformální městský look

Bílá barva vždy skvěle koresponduje s džínovinou a oblíbené džínové bundičky jsou letos opět v kurzu. Veselý šátek dodá uvolněnému looku příjemné barvy, aniž by nějak upíral prostor dalším odstínům, jako jsou tyrkysově zelená na módních botkách s klínkem či zemitě oranžová na trendy „cross body“ kabelce se střapci. Celkový moderní vzhled pak dotvoří fashion brýle ve tvaru kočičích očí se světle oranžovými obroučkami.



 

Svůdný red and white look

zoom Zvětšit

Kombinace bílé a červené je sexy

Tradiční bíločernou kombinací se sice nedá nic zkazit, proč ale nezkusit něco nového a nevytvořit třeba svůdný koktejl červené a bílé. Bílá barva evokující nevinnost krásně kontrastuje s výrazně červenou, která rozpaluje krev. Mějte však na paměti, že v jednoduchosti je krása, a tak příliv červené postačí jen na pásku a zajímavých sexy botkách. Další doplňky kromě jemných náušnic se zlatavým leskem už nejsou potřeba. Ženskost outfitu podpoří i červená rtěnka, nehty pak stačí ozdobit jen tělovým nebo narůžovělým odstínem laku.          



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?