Jarní zázrak jménem FIALKA

Přivítejte jaro a oslavte sté výročí První republiky s malými domácími lázněmi.

Malým dárkem k letošním stým oslavám založení republiky je také limitovaná fialková retro kolekce od české značky Manufaktura. Unikátní design kosmetických produktů s vůní noblesních časů První republiky snoubený s doslova ohromujícím složením přináší maximální péči a šetrnost. Fialková kolekce je přesně to, po čem naše zimou těžce zkoušená pokožka a mysl ještě před plným nástupem jara touží! 

Základem složení jsou nejen výtažky z fialek, které pro své blahodárně hydratační, zjemňující a omlazující účinky stály již před sto lety za tajemstvím nejedné obdivované dámy, ale také výživné rostlinné oleje a zklidňující složky. Takže milé prvorepublikové dámy, pojďte své rty, ruce, vlasy, pleť i mysl hýčkat fialkami. 

Rostlinné mýdlo s fialkou, glycerinem a mandlovým olejem 

Zvláčňující jemné rostlinné mýdlo s přírodními oleji, hydratační fialkou, glycerinem a výživným mandlovým olejem okouzlí nejen příjemnou vůní, ale zanechá ruce bezvadně čisté a hebké. 

img

Rostlinné mýdlo s fialkou

Sprchový gel & vlasový šampón s fialkou a mandlovým olejem 

Velejemný gel s cennými přírodními ingrediencemi vrací vlasům jas a zvyšuje lesk, pokožku pak zanechává svěží a sametovou. Díky unikátnímu modernímu složení s koncentrovanými mycími složkami na bázi kokosového oleje, olivového oleje a cukru, obohaceným o hydratační a posilující výtažek z fialky, pečující mandlový olej, zklidňující panthenol a zvláčňující obilné výtažky intenzivně pění a jeho spotřeba je až o 1/3 nižší než u obvyklých přípravků. 

img

Sprchový gel & vlasový šampon

Regenerační krém na ruce s fialkou, mandlovým olejem a panthenolem

Výjimečné složení s hydratační fialkou, mandlovým olejem a bambuckým máslem, zvláčňujícím ovesným výtažkem, zklidňujícím panthenolem a alantoinem zanechá ruce hebké, mladé a vyživené. 

img

Regenerační krém na ruce

Balzám na rty s fialkou, mandlovým olejem a včelím voskem 

Přírodní balzám na rty s hydratačním a omlazujícím výtažkem z fialky, včelím voskem, zvláčňujícím arganovým a avokádovým olejem, bambuckým máslem a vitamínem E poskytne rtům regeneraci a výživu. 

img

Balzám na rty

Omlazující hydratační & revitalizující pleťová mlha 

Dodá pleti překvapující krásu, přirozený vzhled mládí a udržuje ji ráno i večer stále pěstěnou. Hydratační extrakt z fialky a rebarbory, pečující mandlový olej, zklidňující panthenol, alantoin a kyselina mléčná pleť vyjasní, zušlechtí a vypne.  

img

Pleťová mlha

Fialkový sirup 

Lahodný poctivý sirup s výtažky a omamnou vůní kouzelných fialek a 80% přírodní šťávy z červených hroznů učiní z míchaných nápojů hotové skvosty. Záleží jen na Vás, smícháte-li jej se sodovkou, sektem či znamenitým ginem.  

img

Fialkový sirup












zoom Zvětšit

Limitovaná fialková retro kolekce


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!