Jak získat zářivé zuby během chvilky?

Krásné a zdravé zuby jsou dar. Když nám je ale nenadělí příroda, pomůžou odborníci. Stačí jedna krátká návštěva na zubní klinice Apollonia a zuby vám šetrně a pohodlně vybělíme.

img

Krásné zuby, to jsou bílé zuby. Pokud nejste s odstínem svého chrupu spokojení, obraťte se na naši zubní ordinaci v Brně. Zuby vám vybělíme profesionálně, šetrně a s veškerou péčí. Bělení zubů se nemusíte obávat, nejedná se o žádnou dlouhou náročnou proceduru, kterou by si mohly dopřávat jen hollywoodské celebrity.

Proto je před bělením nutné absolvovat celkové zubní vyšetření, které prokáže, jestli jsou zuby zdravé a vhodné k bělení. Během prohlídky lékař klienta zároveň seznámí s průběhem bělení a souvisejícími dočasnými omezeními. Zuby nelze bělit, pokud jsou poškozené, trpíte zánětem dásní, jste těhotná nebo kojíte. Před samotným bělením je třeba mít zuby perfektně čisté. Překvapivě si většina populace neumí zuby správně vyčistit, zapomíná hlavně na mezizubní prostory, a na zubech se jim tak usazuje plak a zubní kámen. O jejich důkladné odstranění se proto během procedury postará dentální hygienistka.

U rozsáhlejších terapií doporučujeme bělení absolvovat až po ošetření kazů, ale ještě před rozsáhlejšími protetickými pracemi nebo výplněmi. Dostavby zubů a zubní korunky poté zhotovíme přesně v barvě nově vybělených zubů.

Zářivě bílé zuby během chvilky

Při bělení využíváme vysoce účinný a přitom šetrný americký systém Beyond™Max. Celý proces trvá asi jen 2 hodiny. Nejdříve vám naneseme na dásně speciální ochranný gel. Poté na každý zub zvlášť aplikujeme bělící gel. Působit jej necháme půl hodiny a jeho účinek ještě zvyšujeme osvitem tzv. modrým světlem ze speciální lampy. Gel je nutné aplikovat alespoň 2x až 3x, dokud nedosáhneme požadovaného odstínu.

Alespoň 24 hodin od bělení je nutné dodržovat tzv. „bílou dietu", protože stále dochází k ustalování výsledného odstínu zubů. Důrazně doporučujeme vyhnout se jakémukoliv jídlu či pití, jež by mohly vaše zuby obarvit. Zcela se po tuto dobu obejděte bez kouření, kávy, čaje či džusů. Místo toho jezte třeba bílé jogurty a mléčné kaše a pijte hodně vody.

Pacientům radíme používat po zákroku kvalitní bělicí zubní pasty. Díky nim lze bělost zubů déle uchovat. Vždy ovšem záleží, jak dobře si pacient chrup čistí. Po delším čase lze barvu „osvěžit“ třeba domácím bělením. Nebo znovu podstoupit ordinační bělení.

Bělení jednotlivých zubů – walking bleaching

Na naší klinice umíme řešit i vybělení pouze jednoho zubu, který změnil barvu (často se jedná o mrtvý zub po odstranění nervu). Takový zub působí zvláště ve viditelných úsecích chrupu neesteticky a klienti jej vnímají velmi negativně. Podmínkou pro úspěšnou terapii takového zubu je jeho dobré endodontické ošetření (ošetření kanálků). Do korunkové části se potom vloží speciální bělící vložka, kterou si klient nechá vždy po několika dnech vyměnit za novou, dokud zub vybělením nedosáhne požadované barvy.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.