Jak se dostat zpět do formy? Vyzkoušejte ověřené rady a tipy

V současné době je velice populární fitness trend zdravé stravy a cvičení. Každý chce vypadat a cítit se dobře. Vždyť se říká: "Ve zdravém těle, zdravý duch." Patříte do této skupiny odvážlivců?

Pokud patříte mezi ty, kteří se dávají do formy jenom sezónně, jsme tu právě pro vás. Představíme vám nejlepší možný způsob, jak se dostat do formy. Protože léto se už nezadržitelně blíží, poradíme vám, jak zhubnout nejenom účinně, ale také rychle.

Dieta jako stvořená právě pro vás

Určitě jste už slyšeli o takzvané keto dietě, která je velice rozšířená. Má ovšem mnoho odpůrců a jenom malou hrstku příznivců.

img

Odborníci ji totiž odsuzují kvůli tomu, že obsahuje málo živin. Každému ale vyhovuje něco jiného a možná i vy si s ní budete rozumět. Keto diet sleva vám pomůže nakoupit nejenom výhodně, ale také zdravě. Pořád se ptáte, o čem je řeč? Hned vám to vysvětlíme.

Jde o vyvolání specifického stavu, na základě kterého vaše tělo začne vytvářet keto látky. Protože nedostává žádnou energii v podobě cukrů a sacharidů, sáhne po tukových zásobách, a proto hubnete.

Do jídelníčku je tedy potřeba přidat bílkoviny a zeleninu. A o tom vlastně je celá keto dieta. Pomůže vám v tom i Lékarna.cz slevový kód, který najdete po kliknutí na webovou stránku vasekupony.cz.

Pohyb je základ

Nemůžeme ovšem zapomínat na pravidelný pohyb. Pokud toužíte zhubnout, spolupracujte se stravou a tréninkem v posilovně, který byste měli praktikovat 3-4 krát do týdne. I během dni pauz byste se ovšem měli hýbat. Postačí hodinová procházka. Zkuste denně zdolat 10 tisíc kroků a uvidíte, jak rychle půjdou vaše přebytečná kila dolů.

img

Zamilovali jste se do fitness centra? Jestli chcete zhubnout, nemusíte dělat kardio donekonečna. Na kolo a běžící pás si vyběhněte jenom během patnáctiminutové rozcvičky a potom se vrhněte na činky.

Nebojte se, nebudete příliš svalnatá. I navzdory tomu, že běh a jízda na kole jsou velice účinné, u silových tréninků shodíte mnohem více. A jako bonus, vyformujete si postavu snů, kterou vám budou závidět všechny kolegyně.

Zapomeňte ovšem na všechny doplňky stravy, které fungují akorát na efektu placebo. Myslíme tím zázračné čaje, pilulky a šumivé tablety. Zbytečně za ně vysolíte hodně peněz a vůbec vám nemusí pomoct.

img

Celkovým klíčem k tomu, abyste zhubli, dostali se do formy a už nikdy nepřibrali, je změna a udržování životního stylu. Pokud chcete, aby byl efekt dlouhodobý, musíte změnit vše už napořád.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!