Jak odstranit vrásky na čele? Zbavte se jich třeba během pauzy na oběd

Vrásky na čele nebo u kořene nosu se tvoří tím, jak se nám neustále smršťuje kůže podvědomou mimikou. Vrásky tak mohou trápit i jedince po dvacítce, věk v tomto ohledu určitě není rozhodující. Zkrátka někdo má mimiku výraznější, a vrásky jsou viditelné dříve a více. Naštěstí existuje lety prověřený a rychlý způsob, jak vrásky na čele odstranit.

zoom

Odstranění vrásek na čele nebo vyhlazení tzv. mračivky u kořene nosu vám viditelně a prakticky okamžitě rozjasní obličej a ubere několik let. Navíc je to jednoduché a rychlé ošetření, které zvládnete třeba během polední pauzy.

Botulotoxinová pomoc

Často si ani neuvědomujeme, že se mračíme, například svrašťujeme nebo zvedáme obočí. Důsledkem jsou nepříjemné vrásky, díky kterým zbytečně vypadáme starší nebo unavenější. Jednoduchým a účinným řešením je aplikace botulotoxinu. Používá se k odstraňování mimických vrásek nebo třeba k léčbě nadměrného pocení.

Botulotoxin vyhladí mimické vrásky

Aplikace botulotoxinových přípravků je vhodná na odstranění mimických vrásek na čele, kolem očí či mezi obočím. Přípravek vstříknutý pod kůži přeruší nervosvalové spojení a zabrání mimickému svalu v jeho smršťování a tím i tvorbě mimických vrásek.

img

Jak dlouho vydraží botulotoxin?

Efekt trvá čtyři až šest měsíců, po odeznění je vhodné ošetření zopakovat. Výsledek je viditelný už během pár dnů a rozhodně stojí za to! 

Botulotoxin se do rtů nepíchá

Chcete upravit tvar rtů, vyzmizíkovat nosoretní vrásky, vylepšit povadlé retní koutky či povislé kontury obličeje? O tom, že i v tomto případě pomůže tzv. „botox“, panuje mnoho mýtů. Šikovné ruce dermatologů v tomto případě sáhnou po jiném pomocníkovi, a tím jsou výplňové materiály na bázi kyseliny hyaluronové. Vyhladí hlubší vrásky na tvářích a kolem úst, odstraní nosoretní vrásky a pomohou vyrovnat prohlubně u vpadlých očí. Také vylepší tvar rtů nebo retních koutků tak, aby byl vzhled přirozený. Efekt vydrží 12 – 18 měsíců a pak lze aplikaci výplně zopakovat.

img

Jaký je rozdíl mezi botulotoxinem a kyselinou hyaluronovou?

Botulotoxin reaguje s nervovými receptory a má schopnost zablokovat či omezit různé reakce – např. stažení svalu. Je vhodný k omezení „pohybu ze zlozvyku“ (třeba krčení nosu, mračení při přemýšlení, čtení atd.), který může mít za následek nevzhledné mimické vrásky (typicky nad kořenem nosu apod.). Efekt vyhlazení vrásek není trvalý, po půl roce až roce začne odeznívat. Ošetření je vhodné pro muže i ženy.

Kyselina hyaluronová má oproti tomu podobu čirého gelu a jde o látku, která je přirozeně obsažena v pokožce, kde má „na starosti“ hydrataci. Má schopnost na sebe vázat velké množství vody. S věkem nám z těla kyselina hyaluronová ubývá. Pokud ji do kůže injekčně dodáme, díky schopnosti hydratace dokáže pokožku vyhladit, ale i regenerovat buňky a celé podkoží. Látka se kvůli regeneračním schopnostem používá i při běžné léčbě (např. v ortopedii a estetické gynekologii). Aplikaci kyseliny se doporučuje opakovat jednou za 9 měsíců až za rok. Pravidelná aplikace kyseliny pomáhá i celkově zlepšovat stav a strukturu pleti, zpevňovat ji.

img

Máte nyní ve způsobech vyhlazení vrásek jasněji? Důležité je vybrat si zkušeného dermatologa se specializací na aplikaci botulotoxinu a výplňových materiálů, jedině ten vám zajistí přirozený a mladší vzhled a zbrzdí procesy stárnutí.




Komentáře

natasak17
Vystačím si s kosmetickými produkty s kyselinou hyaluronovou, která je pro tělo vlastní, do drahých zákroků bych nešla a ani na to nemám finance. Výborné jsou také masáže a face jóga, tu praktikuji již řadu let a kontury obličeje mi stále drží. Ráno a večer si udělám masáž s mým oblíbeným sérem od Victoria beauty za pár korun a jsem spokojená, můj věk by mi nikdo nehádal .
ilka1
Toto jsi napsala jinde, o co ti jde? I v jiných příspěvcích nepíšeš pravdu, odporuješ si
Kopíruji:
natasak17 Reagovat
Poslat zprávu
Já jsem s výpněmi kyselinou hyaluronovou maximálně spokojená ! Byla jsem již 3x, efekt mi vydrží tak 8 měsíců. Dva dny po aplikaci je tvář trochu oteklá a bolavá, ale to se dá vydržet, take samotná aplikace není nikterak nepříjemná. Moje dermataložka mi doporučila pro udržení co nejdelšího efektu používat take kosmetiku s touto kyselinou a hodně hydratovat pokožku jak zvenku, tak i zevnitř. Skvělou zkušenost mám s Botulinem gold a krémy Hyaluron revital, jsou cenově přijetelné a kvalitní. Takže kyselinu hyaluronovou bych určitě upřednostnila před Botoxem, tím, že je tělu vlastní se časem vstřebá a nezpůsobuje znecitlivění svalů.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.