Jak na hladkou pokožku?

K pravidelné péči o pokožku každé ženy patří depilace chloupků. S tou se však často pojí i nepříjemné podráždění či vysušování.

Zkuste domácí odstranění chloupků téměř výlučně na přírodní bázi. Novinky z řady Veet Natural Inspirations díky obsahu olejů z hroznových jader, granátového jablka a aloe vera zaručí dokonale hladkou pokožku i její dostatečnou hydrataci.

Mezi nejjednodušší způsoby domácí depilace patří odstraňování chloupků depilačním krémem. Například nový Veet Natural Inspirations šetrně odstraňuje chloupky u kořene a díky tomu pokožka vydrží hladká až dvakrát déle než při holení žiletkou. Navíc obsahuje přírodní extrakt oleje z hroznových jader, který je známý pro své změkčovací vlastnosti a svěží vůni a který zanechává pokožku hydratovanou. Tipy pro krásnou pokožku, průvodce depilací nebo pravdy a mýty o odstraňování chloupků najdete na www.veet.cz. Tam si podle typu své pokožky, části těla, kterou chcete depilovat, a požadovaných výsledků můžete vybrat nejvhodnější variantu.

Rychlé odstranění chloupků zaručí voskové pásky. Až 90 % složení pásků řady Veet Natural Inspirations je přírodního původu a přinášejí dlouhotrvající efekt až po dobu 28 dní. Díky pryskyřici z borovice a přírodnímu extraktu z aloe vera bude vaše pokožka navíc dokonale hebká. Depilace voskovými pásky je vhodná nejen na nohy, ale i na jiné části těla, a to i v případě, že máte citlivou pokožku, jako například paže a podpaží.

Dámy, které dávají přednost depilaci teplým voskem, mohou v pohodlí domova vyzkoušet elektronický roll-on Veet Easy Wax. Ten obsahuje také 90 % přírodních složek. Základ tvoří pryskyřice z borovice a výtažky oleje z granátového jablka, které zaručí dlouhotrvající hebkost a hydrataci pokožky. Depilaci teplým voskem můžete aplikovat na nohy a stejně tak na oblast podpaží, třísel či rukou.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!