Jak dodržet novoroční předsevzetí?

S krabičkovou dietou to půjde snadno.
Začátek nového roku je obdobím, kdy si snad každý z nás dává různá předsevzetí. Plánujeme, že letos se už konečně naučíme nový jazyk nebo přestavíme obývák.

Nejčastěji si ale lidé do nového roku slibují, že letos už určitě zhubnou. Jenže počítání kalorií je tak únavné a na přípravu zdravého, dietního jídla zkrátka není čas. Co s tím? Dieta v krabičče to vyřeší za vás. 

Nehladovte

 Drastické hladovky po vánočním obžerství nikam nevedou. Pokud pojmete novoroční předsevzetí tímto způsobem, po týdnu ho vzdáte, to nám věřte. Nejenže na sebe budete naštvaní pro svoji slabou vůli, ale ani vaše tělo vám nepoděkuje. 

Pravidelná strava, základ úspěchu 

Mnoho z nás má milnou představu o dietách, myslíme si, že pokud toho sníme co nejméně, o to více a rychleji půjde naše váha dolů. To je však velký omyl! Tělo tak začne strádat a veškeré tuky si začne ukládat. Jezte tedy pravidelně 5x denně, jen to vám zaručí úspěch na cestě za vaší vysněnou postavou. 

Krabičková dieta, ideální volba 

Přiznejme si, že nikomu z nás se nechce přijít večer z práce a pustit se do několika hodinové přípravy pětichodového menu na další den. Krom stráveného času a práce ani nevíme, jak by jídlo mělo po nutriční stránce vypadat, nejsme-li tedy výživovými poradci. Svěřte se do rukou profesionálů, ideální volbou je krabičková dieta. Každý den se můžete těšit na pestré, vyvážené, čerstvé a chutné pětichodové menu. Vy se nemusíte o nic starat, nemusíte nakupovat, vařit ani počítat kalorie, menu bude doručeno až k vám domů či do kanceláře. Ušetřený čas tak můžete věnovat cvičení. 

Jak vybrat správnou krabičkovou dietu 

Při výběru dodavatelské firmy se nezaměřujte jen na cenu, ale posuzujte i další kritéria. U nejnižší ceny obvykle hrozí riziko menší kvality. Před rozhodnutím je dobré nejprve se podívat na webové stránky, které jsou první vizitkou firmy. Dobré je také zavolat i zeptat se na vše, co vás zajímá. Ze způsobu odpovědi se dá hodně usuzovat. Ideální je možná osobní konzultace s nutričním specialistou. Měli byste mít možnost znát jídelníček předem, složení jídel, nutriční hodnotu každého jídla, kdo jídlo sestavuje a zda má tento člověk odpovídající vzdělání. Určitě je potřeba zkontrolovat, zda má společnost vlastní výrobnu a zda na stránkách uvádějí její adresu. Vyhnete se tak tomu, že jsou krabičky připravovány neodborně bez řádné kontroly a dohledu orgánů jako jsou Hygienická stanice nebo Státní veterinární kontrola. Aby byla krabičková dieta čerstvá, musí být připravována každý den, existují i společnosti které nabízejí mraženou stravu, kde se bohužel již o čerstvou stravu nejedná. Důležitým měřítkem při výběru krabičkové diety je hygiena rozvozu, zda má firma chladící auta nebo alespoň termoboxy, aby se nepřerušil chladící řetězec a nedošlo k mikrobiologickému znehodnocení jídla. 

MUDr. Hana Mojžíšová doporučuje 

,,Několik mých pacientů využívá služeb společnosti Dietavkrabicce.cz, před zahájením a v průběhu stravování s krabičkovou dietou je pravidelně zpracováván protokol Analýzy složení těla, který dokumentuje změnu stravy, u těchto pacientů byl zjištěn úbytek celkového i viscerálního/útrobního tuku a nárůst svalové hmoty, což je ideální výsledek." říká specialistka na problematiku výživy MUDr. Hana Mojžíšová.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!