Jak být krásná na každé fotce

Asi každá žena to zná – čas od času si chce pořídit fotku, na které jí opravdu záleží – ať už jde o slavnostní události jako je svatba, rodinná oslava či promoce. Ať už plánujete návštěvu fotografického ateliéru, či máte šikovnou kamarádku či kamaráda, pro kterého je focení koníčkem – doporučujeme se před focením poradit se zkušenou vizážistkou. Ta vám totiž podle typu obličeje a pleti doporučí správné líčení – výsledek pak nebude mít chybu!

Kvalitní make-up je základ 

Kvalitní make-up dokáže dělat divy! Důležité je však i podklad - pleťové sérum, které vyhladí nerovnosti pleti, přirozeně ji rozjasní a make-up pak správně zafixuje. Dekorativní kosmetika dnes nabízí řadu kvalitních produktů, ze kterých si každá žena vybere ten, který ji plně vyhovuje. Důležité je sjednotit barvu pleti. Pokud máte v obličeji červené žilky, použijte korektor do zelena. Kruhy pod očima zase skvěle zamaskujete, použijete-li žlutý korektor či korektor v barvě make-upu, jen o odstín světlejší. Z různých druhů make-upu pak volte ten krycí. 

Fixujte! 

Na make-up naneste krycí pudr, kterým vytvoříte další vrstvu. Na něj pak nanesete matový pudr, který vám pomůže v tom, aby se pleť ve světlech při focení neleskla. Nakonec můžete přidat pudr bílý, vyrovnávací, který pleť hezky sjednotí. Se sílou vrstev byste to však neměli přehánět.

Zvýrazněte oči 

Nejprve naneste na celé oko podkladový stín, na který pak můžete nanést stín ve své oblíbené barvě. Velmi hezky vypadá na fotkách i kouřové líčení – nejen šedé či černé, ale i barevné (fialové, zelené, hnědé…). Chcete-li zvýraznit oči, můžete si pohrát s očními linkami. Menší oči však potřebují linku světlejší – vyzkoušejte tenký štěteček a stín. Tekuté linky či linky ve fixu jsou také skvělé, nezapomínejte ale, že oko orámují opravdu výrazně a ne každá žena si takové zvýraznění může dovolit. Pokud potřebujete oči zvětšit, vyzkoušejte bílou tužku, kterou naneste do vnitřních koutků oka. Stín pak volte raději matnější, aby tvar oka hezky vynikl. Korunou je pak kvalitní řasenka, kterou použijte jako poslední. 

Upravené obočí 

Perfektní obočí je upravené obočí. Doporučujeme ho upravit cca 3 dny před focením, protože kůže po čerstvém vytržení obočí natéká a na fotce by nevypadala pěkně. V den focení můžete obočí učesat speciálním hřebínkem a zafixovat bezbarvým gelem. Pokud máte obočí nevýrazné, můžete použít i barvu se štětečkem – lehce jím obočí přetřete. 

Tvářenka pro svěží vzhled 

Svěžímu vzhledu na fotce jistě pomůže tvářenka – volte takovou, která vám ladí k pleti a vyhněte se raději lesklým či třpytivým, které by se v blesku fotoaparátu nevhodně odrážely. 

Dokonalé rty 

Nejprve konturovací tužkou obtáhněte tvar rtů – tužku volte buď v neutrální barvě či v barvě rtěnky. Pokud máte úzké rty, konturovací tužku raději vynechte. Na vnitřek rtů pak použijte lesk na rty. 

Veškeré produkty dekorativní kosmetiky najdete v drogeriích či kosmetických salonech či showroomech. Pokud však nemáte času nazbyt, můžete je objednat i v online obchodě Lékárna.cz, kde právě probíhá vánoční akce. Navíc tak můžete získat slevu, malý dárek či dopravu zdarma – stačí si kliknout na jakoukoli postavičku v betlémě



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?