Hvězdy, které věkem krásní

Myslíte si, že lépe než ve dvaceti už vypadat nebudete? Možná se mýlíte, podívejte se na pět světoznámých hvězdných krásek, které nejenže snad zapomněly stárnout, ale dokonce jsou po čtyřicítce krásnější, než když jim bylo sladkých dvacet let. Posuďte samy.

img

Tyto slavné celebrity jsou dnes krásnější než když jim bylo sladkých dvacet let.

Courteney Cox (47) 

zoom Zvětšit

Monika z Přátel je stále velmi půvabná.

Americká herečka se proslavila především svým nezapomenutelným ztvárněním pořádkumilovné Moniky Geller z dnes už kultovního seriálu Přátelé. Kráska s pronikavě modrýma očima a havraními vlasy byla vždy velmi půvabná a pyšnila se někdy až příliš štíhlou postavou. Její postupná proměna byla nejvíce patrná právě během natáčení seriálu Přátelé, nejvíce jí to slušelo v posledních sériích. Courtneney Cox je vdaná za herce Davida Arquetta (41), se kterým v současnosti nežije. Mají spolu sedmiletou dceru Coco Riley Arquette. 




Jennifer Aniston (43)

zoom Zvětšit

Jennifer patří mezi nejkrásnější herečky vůbec.

Další kráska ze slavného seriálu Friends, které věk přidává na kráse. Také Jennifer proslavila především role v tomto sitcomu, kde skvěle zahrála postavu mírně ztřeštěné Rachel Green. Jennifer je považována za jednu z nejkrásnějších hereček vůbec, ale v době, kdy s hraním teprve začínala, by ji za krásku považoval jen málokdo. Buclaté tváře a typický řecký nos jsou už dnes minulostí a usměvavá Jennifer patří mezi nejobdivovanější ženy Ameriky. Herečka byla vdaná za hollywoodského krasavce Brada Pitta, momentálně randí s hercem Justinem Therouxem a doufá, že s ním založí rodinu.



Halle Berry (45) 

zoom Zvětšit

Halle Berry jakoby vůbec nestárla.

Není pochyb o tom, že tato slavná americká herečka, jejíž otec byl černoch a matka běloška, vždy patřila mezi top krásky. Její půvabná tvář a dokonalá figura odstartovaly její “missí” kariéru - Halle se pyšní titulem Miss Ohio USA, druhým místem na Miss USA a šestou pozicí na Miss World. Velmi úspěšná je však i na hereckém poli, stala se dokonce první černoškou, které vyhrála Oscara (Ples příšer). Herečka, jak se zdá, zastavila čas a s blížící se padesátkou vypadá lépe než ve dvaceti. Halle má dceru Nahlu s modelem Gabrielem Aubry (36), nyní je zasnoubená s francouzským krasavcem Olivierem Martinezem (46). 


Jennifer Lopez (42) 

zoom Zvětšit

Slavná zpěvačka na 40 rozhodně nevypadá.

Americká kráska hispánského původu Jennifer Lopez dokázala plně využít svůj vzhled nejen v profesi zpěvačky, ale také jako herečka, tanečnice, módní návrhářka či producentka. Matka dvojčat Emme a Maxe, která má se svým exmanželem zpěvákem Marcem Anthony, si stále udržuje perfektní postavu a svou chloubu a poznávací znamení – pevné pozadí – vystavuje v přiléhavých outfitech. K jejímu mladistvému vzhledu jistě přispívá i fakt, že je velmi a šťastně zamilovaná do výrazně mladšího muže, herce a tanečníka Caspera Smart (24). 



Nicole Kidman (44)

zoom Zvětšit

Éterická Nicole neztrácí nic na svém půvabu.

Kdo by si pomyslel, že nenápadný diblík s nezvladatelnými zrzavými kudrnami bude jednou patřit mezi nejkrásnější herečky na světě. V "náctileté" Nicole Kidman s buclatými tvářemi a veverčím úsměvem by budoucí glamour lady a objekt touhy slavného Toma Cruise nebo Lennyho Kravitze asi nikdo nehledal. Nicole, která se narodila na Hawai a vyrůstala v Sydney v Austrálii, se však změnila z poněkud nevzhledného káčátka v nádhernou elegantní labuť s nekonečně dlouhýma nohama a éterickým půvabem. Nicole má dvě adoptované děti z manželství s Tomem Cruisem a další dvě dcery s hudebníkem Keithem Urbanem (44).



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.