Hodinky pro dítě, které sluší a chrání zároveň

Kdo z rodičů ještě nezažil okamžik, kdy se o své dítě obával? Kde je, nestalo se mu něco? Je v pořádku? Proč ještě není doma? Ty tam jsou doby, kdy jsme jako malé děti běhaly po venku a rodiče věděli, že se nám nic nestane a doma budeme do setmění. 

Mobily neexistovaly, počítače jakbysmet. Celé dny strávené na louce sběrem pampelišek, sedmikrásek, šneků, kamínků, … Krásné vzpomínky. Dnešní děti už takovou zábavu skoro neznají. Zaměstnávají je mobily, počítače, herní konzole. A když je konečně vyženeme ven, tak si říkáme, zda jsme nebyli klidnější, když byly doma, pod dozorem. 

Už není třeba se bát

Abyste dítě měli pod dozorem i ve chvíli, kdy nejste s ním, jsou tu hodinky Gator. Vypadají stejně jako obyčejné digitální hodinky, dětem sluší a zároveň je také chrání. Nevěříte? 

Přesná lokace

GSM hodinky pro děti Gator využívají pro lokaci kromě GPS signálu kombinaci dalších lokalizačních technologií. Lokace tak je oproti jiným podobným přístrojům velmi přesná a to i v budovách a dalších místech, kde není GPS signál.

Růžová, modrá, černá

Hodinky Gator jsou k dispozici ve třech módních barvách. Pastelově růžová pro princezny, světle modrá pro prince a černá pro udatné rytíře.

Aplikace v češtině

K používání je hodinek je třeba si do svého mobilního telefonu nainstalovat aplikaci Gator, která je v češtině a zcela zdarma. Lze ji stáhnout do zařízení využívající systém iOS a Android.

Tuto aplikaci si můžete nainstalovat na více zařízení. Dítě tak může sledovat maminka, tatínek, babička, dědeček, teta, sourozenec… 

A pokud máte víc dětí, které jsou vybaveny hodinkami Gator, nahrajete si do ní všechny hodinky a z jednoho místa sledujete pohyb všech potomků.

Analog i digitál

Stiskem jednoho jediného tlačítka budou z analogových hodinek digitální. Je jen na výběru dítěte, které mu víc vyhovují.

Navíc jsou skvělou pomůckou pro první seznámení s hodinami. 

Jednoduché ovládání

Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Hravě se je naučí ovládat i malé děti.

Funkce budík

Ano, disponují i touto funkcí. Už nikdy tak potomek nezaspí.

Bezpečnostní funkce

Hodinky v sobě mají implementovaný chip pro GPS lokaci a taktéž pro WiFi lokaci. Pomocí těchto technologií hodinky vždy přesně ví, kde se nacházíte. 

Disponují také implementovanou GSM/GPRS technologií, s jejíž pomocí dokážou posílat přes mobilní síť informace o své poloze na mobilní telefon maminky nebo tatínka.

Z hodinek Gator je možné volat na přednastavená telefonní čísla a zároveň lze v aplikaci povolit čísla, která mohou volat na hodinky.



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?