Máte akné? Chraňte se před slunečním zářením!

Toužíte po lehké pleti bez lepkavého pocitu a po okamžitém a dlouhotrvajícím zmatňujícím efektu při pobytu na slunci?

SLUNEČNÍ OCHRANA NA MÍRU OD ZNAČKY EUCERIN ®, EXPERTA NA SLUNEČNÍ OCHRANU

Vyzkoušejte novinku řady Eucerin Sun OCHRANNÝ KRÉMOVÝ GEL NA OPALOVÁNÍ NA OBLIČEJ OIL CONTROL SPF 30/50+, který účinně chrání problematickou, aknózní pleť před krátkodobým a dlouhodobým UV poškozením. Unikátní technologie Oil Control obsahuje látku podobnou aminokyselině, která pomáhá bránit přeměně mastných kyselin v kožní maz a výrazně snižuje jeho množství na povrchu pleti. Ultralehká konzistence udržuje pleť bez lepkavého pocitu a bez ucpaných pórů. 

Jedinečná kombinace tří zmatňujících pigmentů, které zároveň absorbují lipidy, poskytuje okamžitý zmatňující účinek a povrch pleti zanechává suchý a matný. Chrání pokožku před spálením i chronickým poškozením, je nekomedogenní, bez parfemace a parabenů, velmi vhodný pod make-up. Eucerin® OCHRANNÝ KRÉMOVÝ GEL NA OPALOVÁNÍ NA OBLIČEJ OIL CONTROL SPF 30 a 50+ lze snadno začlenit do každodenní péče o problematickou, aknózní pleť obličeje. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?