Epilace třetího tisíciletí

Přichází léto a je samozřejmé, že chceme být krásné a přitažlivé. V dnešní době se čím dál více klade důraz na hladké tělo bez chloupků. Netrapte se pravidelnou a nekonečnou depilací pomocí žiletek, bolestivého vosku a mnohého dalšího.

img

Vyzkoušejte laser CandelaGentleLase na vlastní kůži

Navštivte raději naší kliniku estetické dermatologie Mediestetik v Praze a vyzkoušejte laser CandelaGentleLase na vlastní kůži. Tento přístroj patří mezi tři epilační lasery na světě, které mají schválení od FDA na permanentní redukci chloupků. Modely s tímto certifikátem, zaručují viditelné výsledky při menším počtu návštěv než u běžnýchlaserů.

Nezaměňujte však lékařské depilační lasery s nelaserovými fototerapeutickými přístroji (např. kosmetické IPL - pulzní světlo), jež nevyžadují přítomnost lékaře a v žádném případě nemohou zaručit často proklamovaný trvalý efekt epilace. Tyto kosmetické přístroje mají, bohužel, velmi nízký výkon a řadu balastních vlnových délek a skutečně nedokáží zničit všechny zárodečné buňky chlupových kořínků, pouze jejich růst přechodně utlumí, podobně jako např. depilace voskem.

zoom

Vendula Svobodová při ošetření depilačním laserem

Lékaři a pracovníci kliniky estetické dermatologie Mediestetik disponují dlouholetými zkušenosti v oboru. Účinnost ošetření závisí, vedle zkušeností lékaře, především na výkonu a nastavení správných parametrů laseru. Výhodou tohoto laseru je definitivní redukce růstu nežádoucího ochlupení bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů pacienta, ale také velká rychlost, která je nespornou předností nejnovějšího modelu tohoto přístroje.

Můžeme vám nabídnout odstranění nežádoucích chloupků na bradě, nad horním rtem, v okolí prsních dvorců a bradavek, na stehnech, v oblasti bikiny line, v podbřišku a dalších místech pomocí špičkového laseru CandelaGentleLase. Permanentní epilace laserem vám zaručuje trvalou redukci nežádoucího ochlupení a nádherně hladkou pokožku. Laser CandelaGentleLase působí též na póry, které stahuje a vaši kůži tak vyhlazuje a sjednocuje. Vychutnejte si pocit dokonalé pokožky.

Unikátní výhody lékařské epilace laserem:

  • výrazná úspora času, stáčí méně zákroků
  • výrazná úspora financí, opravdová laserová epilace je trvalá
  • efekt jemné rejuvenace, struktura ošetřené pleti je hladší a póry menší
  • nedochází k popáleninám a jiným silným iritacím kůže

Neváhejte, stejně jako neváhala paní Vendula Svobodová, zakladatelka a patronka nadace Kapka naděje a ihned se objednejte. Pokud máte další dotazy, podívejte na naše stránky www.mediest.cz, kde se dozvíte mnohem více o laserové epilaci třetího tisíciletí.

Budete krásnější nejen na letošní léto, ale i na všechna následující. Laserová epilace je totiž trvalá.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.