Elán do vašeho života? Zbavte své tělo toxinů!

Podzim je už s definitivní platností opět tady. A stejně tak, jako se krátí délka slunečního svitu, se snižuje také vaše energie, chuť a elán do života. Co s tím? Na nic nečekejte a detoxikujte svůj organizmus!

zoom

Toxické látky denně zaplavují naše tělo a způsobují únavu, ztrátu energie a často také oslabení přirozené imunity. Nezoufejte a vyzkoušejte očistný proces, který znovu nastartuje váš unavený organizmus. Velká podzimní očista těla doslova klepe na dveře.

Dopřejte si podzimní detoxikační kúru

Při detoxikaci organizmu probíhá očištění těla od škodlivých toxinů, solí a nežádoucích látek, které se z těla nedostanou přirozeným způsobem. Na internetu můžete nalézt řadu návodů, které mohou detoxikaci organizmu spíše zpomalit nebo zcela znemožnit. Jestliže se ptáte, jak na správný podzimní detox, čtěte dále!

Doplňte svůj jídelníček o pár osvědčených detoxikačních pomocníků

Nemusíte ihned činit razantní změny ve svém životním režimu. Stačí svůj denní příjem obohatit o účinné látky, které bojují proti nekonečné únavě a toxinům.

Zázvor

img

Tento zázračný kořen nejenže příjemně voní a chutná, ale rovněž působí antibakteriálně a protizánětlivě. Usnadňuje trávení a pomáhá proti nevolnosti. Nenápadný zázvor je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně.

Zelený čaj

img

Zelený čaj zlepšuje trávicí systém a posiluje antioxidační obranu organizmu. Pro své blahodárné účinky je zelený čaj již po tisíce let využíván v Asii jako lék tradiční čínské medicíny.

Kurkumin

img

Kurkuma, čili indický šafrán, je zlatožluté koření získané ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, pomáhá snižovat oxidační stres organizmu a bojuje proti zánětům. Nově se uvádí, že kurkuma významně podporuje mozkové kognitivní funkce, hlavně u starších lidí.

Chlorella

img

Tato sladkovodní řasa obsahuje energii všech přírodních živlů a kompletní spektrum výživných látek. Je zdrojem všech esenciálních živin, vitamínů, minerálů a stopových prvků. Pomáhá odstartovat proces čerpání vitality a následně kvalitní regeneraci buněk v organizmu. Chlorella na sebe umí vázat těžké kovy, které odvádí z těla ven.

Osvědčený pomocník z lékáren pro podzimní detoxikaci!

Jedinečný doplněk na trhu Tree3Chlorella. Pro ještě výraznější podzimní očistu organismu vyzkoušejte unikátní doplněk stravy Tree3Chlorella, který dlouhodobě pomáhá vyčistit a zregenerovat organizmus. Tree3 complex obsahuje již zmíněnou chlorellu, zelený čaj a kurkumin s antioxidačním účinkem. Díky biomase chlorelly přípravek rovněž napomáhá odstranit z těla škodlivé látky a těžké kovy.

Stačí pouze 2 tablety denně.

Doplněk stravy je k dostání v lékárnách, zdravých výživách, bylinářstvích nebo na www.tree3chlorella.cz.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.