Do nového roku štíhlejší? Jde to i bez stresů

Stejně jako minulý rok jsme si i letošní Vánoce užívali plnými doušky. Salát, kapr, cukroví, to vše v našem svátečním jídelníčku nesmělo chybět, a to často v porcích ne malých. S úderem silvestrovské půlnoci jsme proto – tak jako každý rok – začali zase bilancovat. Jak si s nashromážděným tukem poradit opravu nadobro? Zkuste se letos nespoléhat na to, že se tentokrát už skutečně donutíte chodit do posilovny, a místo toho se svěřte do rukou odborníka.

Můžete totiž cvičit do strhání a tuky z některých problematických oblastí se nemusejí ani hnout. Proč? Kvůli genetickým dispozicím nebo životnímu stylu slouží totiž některé tělesné partie jako jakési „lapače“ tuku. Tuk se zde shromažďuje lehčeji než jinde a zbavit se ho je téměř nemožné. Většina lidí se se situací prostě jen smíří, jiní vyhledají plastického chirurga. Věděli jste však, že se trend plastických operací v posledních letech umírňuje? Ano, vedení totiž začínají přebírat neinvazivní ošetření estetické dermatologie. Každý chce vypadat skvěle, ne každý si kvůli tomu ovšem chce brát dva týdny dovolené a ještě další měsíc pak nosit korekční prádlo. Pro neinvazivní ošetření žádné z těchto omezení neplatí. A z čeho že je na výběr?

Není-li to CoolSculpting®, není to kryolipolýza!

Kryolipolýzu CoolSculpting® vynalezli vědci z proslulé Harvardské univerzity a po své certifikaci Federálním úřadem pro kontrolu léčiv v USA a po obdržení evropského certifikátu CE se rychle rozšířila do Evropy i do celého světa. Do České republiky ji přinesla mezinárodní síť klinik estetické medicíny Mediestetik.

Metoda funguje na principu cíleného mražení tukových buněk v problematické oblasti. Působením chladu je v nich nastartován proces rozpadu, načež je tělo během tří měsíců postupně přirozeně vyloučí. Proč že to trvá tak dlouho? Protože kdyby štěpení a vyloučení tukových buněk z těla probíhalo rychleji, organismus by byl celým procesem velmi zatížen. Doba mezi jedním a třemi měsíci je pro postupné a bezpečné odbourávání tuků ideální.

Ošetření je zcela neinvazivní a bezpečné a je zaměřeno pouze na tuk. Nijak nepostihuje žádné jiné tkáně, orgány ani nervy. Od svého uvedení na trh bylo ve světě provedeno už přes milion ošetření a doposud nebyl zaznamenán žádný incident. Procedura je navíc velmi komfortní, pacient si v jejím průběhu může číst, surfovat po internetu nebo pracovat na počítači a necítí žádné nepohodlí.

Protože je kryolipolýza velice populárním ošetřením, objevilo se na trhu velké množství alternativ přístroje Zeltiq CoolSculpting®, nejčastěji z asijských trhů. „Při podstupování těchto ošetření je třeba mít na paměti, že ve velké většině nejsou testovaná ani schválená příslušnými úřady, jejich efektivita a zejména jejich bezpečnost je proto otázkou, na kterou by pacient měl v každém případě znát odpověď předtím, než se rozhodne zákrok podstoupit,“ varuje dermatoložka kliniky Mediestetik MUDr. Helena Reisingerová.

Kryolipolýza Zeltiq CoolSculpting - Zpověď pacientky

Rozlučte se s celulitidou

Mezi další populární metody formování postavy rukou lékaře patří injekční lipolýza a lipomodelace Aqualyx. V obou případech jde o mini-invazivní ošetření, kdy se přímo do nežádoucí tukové tkáně aplikuje účinná látka, která vyvolává štěpení tukových buněk a jejich následné vyloučení z těla. Při injekční lipolýze je účinnou látkou lecitin, u evolučně vyspělejší techniky lipomodelace je účinnou látkou Aqualyx, vodný roztok na želatinové bázi, který je plně kompatibilní s lidským tělem.

Při ošetření Aqualyx se dosahuje výraznějšího efektu daleko rychleji než u klasické injekční lipolýzy. Stejně jako ona ovšem i Aqualyx pozitivně působí na pokožku ošetřované oblasti, kterou zjemňuje a vyrovnává její nerovnosti. Tímto mimo jiné výrazně redukuje celulitidu. Kromě nejčastějších problematických partií lze pomocí injekčních metod řešit i detaily jako je podbradek, oblast nad koleny a podobně.

Tak zapomeňte na výčitky a svěřte se do rukou odborníka. Předsevzetí pro vás záhy přestanou být nesplnitelná.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.