Dlouhé a husté řasy? S Renokin Lash Lash ano!

Mrkají na vás z časopisů, televize, z billboardů na každém rohu. Krásky s magickým, podmanivým pohledem. V čem spočívá jejich tajemství? V krásných, hustých a dlouhých řasách. Dnes už o nich nemusíte jen snít - získejte je!

img

Zahuštění a prodloužení řas v klidu domova

Otázka:

Dobrý den, celý život mě trápí krátké a nevýrazné řasy. Vyzkoušela jsem snad všechny řasenky na trhu, od levných značek až po drahé luxusní výrobky slibující „instantní“ řasy jedním tahem. S žádnou jsem ale nebyla zcela spokojená. S mými řídkými řasami nejspíše zázraky očekávat nemůžu. Dlouhé a husté řasy jsou ale stále mým přáním. Kosmetický průmysl přináší neustále nevídané novinky - existuje produkt, po kterém by mé řasy byly dlouhé a husté? Pokud možno takový, který bych mohla jednoduše a bezpečně používat doma.  

Odpověď:

Je pravdou, že jsou-li řasy řídké či krátké, ani s nejlepší řasenkou nelze žádoucího výsledku zpravidla docílit. Ideálním řešením je dopřát řasám výživu a péči - odmění se vám zhoustnutím a prodloužením, budou pevnější. Zajímavým produktem v oblasti prodlužování řas je Renokin Lash Lash. Jde o unikátní prodlužovač řas. Využívá technologii nanokapslí a biomimetických peptidů (touto špičkovou technologií disponuje jen minimum výrobků), díky níž budou vaše řasy už za 4 týdny hustější i pevnější.  

Otázka:

To vypadá lákavě. A mohla by tento přípravek používat i moje 16-letá dcera?  

Odpověď:

Samozřejmě. Dokonce i váš manžel. Renokin Lash Lash je určen nejen pro ženy, ale i pro muže téměř všech věkových kategorií. Renokin Lash Lash nepodporuje pouze růst řas, můžete jej používat i na obočí.  

Otázka:

Zvládnu ale aplikaci prodlužovače Renokin sama?  

Odpověď:

Ano, aplikace je velmi jednoduchá. Doporučujeme jej používat 1x denně, před spaním. Pomocí tyčinky a stiskem tlačítka naneste malé množství přípravku ke kořenům řas. Nechejte minimálně 4 hodiny působit. Delší působení umožní lepší vstřebání účinných látek.  

zoom Zvětšit

Renokin Lash Lash

Vyzkoušejte prodlužovač řas Renokin také. Umožní vám zahuštění a prodloužení řas v klidu domova, a to bezpečně, bez vedlejších účinků.    

Přípravek Renokin Lash Lash


Přípravek Renokin Lash Lash je unikátní svým složením. Obsahuje soubor peptidů - např. dekapeptid -10, dekapeptid - 18, oligopeptid - 54 - které chrání již existující vlasové buňky před UV zářením či stresem a aktivují růstový signál, čímž stimulují vlasové váčky k růstu zdravějších řas. Dalším účinnou složku tvoří arginin, látka odpovědná za přenos oxidu dusíku a přímé vylučování růstového hormonu. Obsažený biotin je znám svými léčivými účinky na pokožku.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?