Díky novým gelům RHA už ze smíchu vrásky nehrozí

V současné době je na trhu celá řada produktů, které více čí méně efektivně vyhlazují vrásky. Na pohyby tváře ale většina z nich nemyslí. Jsou to právě často stahy mimických svalů, které mají na svědomí vznik linek a vrásek. Nová technologie resilientní kyseliny hyaluronové (RHA) od TEOXANE je ale jiná.

img

Pohyblivější části obličeje patří mezi ty, které jsou přirozeným stárnutím zasaženy nejdříve. Kůže se nakonec začne prohýbat a začnou se objevovat „výrazové“ vrásky. Jejich vyhlazení je obtížné. Co víc, s rostoucím věkem se pleť zdá matná a unavená. Obličej působí smutným a nevýrazným dojmem. Současné výplňové materiály a volumizéry umožňují neinvazivní omlazení obličeje ve statickém smyslu. Žádný z nich nebere v potaz běžnou mimiku obličeje, a není tak optimalizován pro přirozené aspekty jako jsou smích nebo další výrazy obličeje.

Proto švýcarské Laboratoře TEOXANE vytvořily novou řadu produktů TEOSYAL® RHA s obsahem resilientní kyseliny hyaluronové speciálně určené pro pohyblivé oblasti tváře. Tato technologie lépe zachovává přirozené vlastnosti molekul kyseliny hyaluronové, což vede k získávání gelu s vysokou čistotou, který je velmi podobný kyselině hyaluronové přirozeně se vyskytující v kůži.

Po aplikaci gel jemně vyplňuje vrásky, zajišťuje optimální úroveň dermální hydratace a napomáhá k dlouhotrvajícímu zlepšení pružnosti kůže. Pleti se navrací přirozený odstín a do výrazu obličeje živost. Gely prokázaly specifickou odolnost, elasticitu a sílu a mohou být aplikovány povrchově i hloubkově v různých pohyblivých částech obličeje.

img

Stejnými vlastnostmi jako řada TEOSYAL® RHA se může pochlubit i kosmeceutická řada TEOXANE. Sloužit může jako denní péče pro výjimečnou hydrataci pleti, ale také jako vynikající doplněk k prodloužení účinků estetických zákroků.

Nová dimenze dynamické estetiky nese název TEOSYAL® RHA! 


Pro více informací o dermálních výplních TEOSYAL a kosmeceutice TEOXANE navštivte http://www.lipoelastic.cz/produkty/teosyal, www.teosyal.cz, e-shop http://eshop.lipoelastic.cz/ nebo také můžete sledovat náš Facebook na www.facebook.com/lipoelasticcz.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.