Dermokosmetika poslední generace

Dermokosmetika DERMEDICS je relativně novou značkou, která si však vyžádala pozornost zákazníků doslova v celém světě, nejen v Evropě a stala se úspěšnou především pro své reálné efektivní výsledky viditelné ve velmi krátkém čase.

Cílem týmu kolem značky DERMEDICS je nabízet moderní efektivní dermokosmetiku s vysokým obsahem aktivních látek pro profesionální terapie a pro domácí použití – terapie založené na skutečných výsledcích – real results.

Při vývoji je kladen důraz na dva aspekty – prvním z nich je využití nejnovějších certifikovaných výsledků kosmetického průmyslu a druhým aspektem je přírodě blízká receptura zaručující nejvyšší úroveň kvality.

zoom

U nás kosmetiku distribuuje firma ELIS INT, spol. s r.o., založená před 20 lety, která mj. jako první přivedla na trh velmi známou americkou značku Janson Beckett. Bohužel, přítomnost parabenů v kosmetice Janson Beckett je pro zákazníky i samotného distributora problémem. Dermokosmetika DERMEDICS je ve srovnání s J. Beckettem na kvalitativně vyšší úrovni se srovnatelnými, ne-li lepšími výsledky, širší nabídkou pro různé typy pleti a potenciálem do budoucna. Svoji klientelu si ELIS INT, spol. s r.o. hýčká přístupnějšími cenami oproti cenám jinde ve světě.

Dovolte představit kosmetiku trošku podrobněji.

MESO SÉRIE od DERMEDICS je unikátní kolekce profesionálních přípravků pro bezinjekční mezoterapii určená pro řešení většiny problémů s pletí (např. akné, rosacea, aging a fotoaging, hyperpigmentace, vrásky, povadlá pleť, zánětlivá pleť, kuperoza, dehydratace, celulitida, strie, vypadávání vlasů apod.). MESO SERIE od DERMEDICS je tvořena nejnovějšmií aktivními látkami jako jsou kmenové buňky z rostlin, peptidy, liposomy, algae, rostlinné extrakty, minerály a vitamíny – vše pro bezpečný a dlouhotrvající efekt bez iritací. MESO SERIE je dodávána ve skleněných ampulkách balených v kartonech po 10 ks.

img

DERMEDICS řada CALM je dermokosmetikou pro citlivou a velmi citlivou pleť. Je spolehlivým řešením při potížích s pálením, podrážděním, zčervenáním a přesušenou pletí, pomáhá také při oxidačním stresu spojeným s intenzivním UV zářením.. CALM série efektivně redukuje záněty různého původu (spálená pleť, akné , dehydratace, mechanické poškození struktury pleti během ošetření laserem, dermabrazí nebo exfoliací chemickým peelingem). Série CALM obsahuje dvě řady produktů 1. dermokosmetiku vyhrazenou k čištění pleti 2. dermokosmetiku k ošetření pleti bohatou na účinné látky Produkty určené k čištěn pleti jsou vhodné pro všechny typy pleti každého věku a jsou kombinovatelné se všemi produkty dalších řad DERMEDICS.

DERMEDICS série SLIM je určena pro intenzivní zeštíhlující terapie s účinnou redukcí celulitidy ve čtyřech fázích: aktivace lipolýzy, zvýšení elasticity, detox buněk spojený s lymfodrenáží a protizánětlivá fáze.

DERMEDICS série ECM (Extra Cellular Matrix) je kolekce profesionální dermokosmetiky určená pro intenzivní anti-aging procedury vedoucí ke zpevnění kontur. ECM série stimuluje tvorbu elastinu, vyrovnává hluboké vrásky a zpevňuje povadlou pleť.

DERMEDICS série LIFT přináší neinvazivní lifting během 1 měsíce. Jde o exkluzivní kolekci dermokosmetiky s efektem botoxu (BTX-like effect, alternativa botulinotoxinu) , která je určena pro terapie vyžadující viditelnou redukci vrásek a lifting pleti. LIFT série zároveň pleť hydratuje, vyživuje, zvyšuje její elasticitu a tím propůjčuje pleti mladistvější a zdravější vzhled.

img

DERMEDICS série HYDRA+ je klíčem k zdravé vyživené pleti. Jde o luxusní řadu dermokosmetických přípravků určenou pro prestižní ošetření založená na hluboké oxygenaci, hydrataci, demineralizaci, regeneraci, pružnosti a obnově pleti. Obsahuje liposomy oxygenu, snow algae, SPA DCX a další skvělé ingredience.

DERMEDICS „YOUTH GENE ACTIVATOR“ s technologií „ GENX-17-GAA“. Tato špičková řada produktů je určena pro obnovu DNA a RNA pleti a ochraně telomerů. Jde o řadu určenou pro globální rejuvenaci všech biologických složek pleťových buněk. Tato řada obsahuje inovované ingredience jako jsou kmenové buňky, včelí jed, koenzym Q10, peptidy liposomy a spoustu dalších látek, které intenzivně aktivují omlazující proces.

Nabídka dermokosmetiky Dermedics zohledňuje každý věk a efektivně řeší bezpočet problémů s pletí. Je vhodná pro ženy a většina produktů i pro muže. Rozhodně patří mezi to nejlepší na trhu.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.