Denní look celebrit

Na pověstném červeném koberci předvádějí dokonale padnoucí šaty od slavných návrhářů, perfektní účes a bezchybné líčení. Ve všední dny je ale všechno úplně jinak a hvězdné pozlátko mizí jako mávnutím kouzelného proutku.

img

Jak chodí oblékané slavné ženy v civilu?

Kristen Stewart 

zoom Zvětšit

V soukromí Kristen preferuje velmi ležérní styl, ...

Hvězda ságy Twilight je svým poněkud schizofrenním módním stylem už pověstná. Ve společnosti platí za trendů znalou mladou dámu s výrazným sexy líčením, v civilu si však drží image rozervané nezávislé americké puberťačky s lehce punkovými sklony a prakticky se nelíčí.

zoom

...ale na červeném koberci to dokáže pořádně rozjet.

Každopádně oba její styly mají své příznivce i odpůrce a je pravda, že Kristen si se svou dokonalou postavou může dovolit prakticky cokoli. Na červeném koberci pak neváhá šokovat módní kritiky průsvitnými a jinak provokativními modely. 


Gwyneth Paltrow 

zoom Zvětšit

Slavná herečka má vytříbený vkus i v civilu.

Populární americká herečka patří mezi nejlépe oblékané celebrity současnosti. I v běžném životě se obléká velmi stylově. Gwyneth se nebojí v módě riskovat a ve volném čase inklinuje spíše k rockovému uvolněnému vzhledu.

zoom

Gwyneth patří mezi nejlépe oblékané celebrity.

Sympatická křehká kráska s aristokratickými rysy, která má dvě děti se zpěvákem skupiny Coldplay, už překročila čtyřicítku, ale díky svému smyslu pro módu a zdravému životnímu stylu působí mnohem mladším dojmem.



Reese Witherspoon 

zoom Zvětšit

Americkému stylu je věrná herečka Reese Witherspoon.

Usměvavá blondýna a trojnásobná matka je stejné americké zlatíčko jako svého času Meg Ryan - i v módě je věrná americkému stylu své slavné kolegyně. Reese preferuje jednoduchý lady styl, klasické střihy a barvy a v civilu představuje typ klasické americké ženy.

zoom Zvětšit

Populární hvězda má ráda jednoduchý lady styl.

Oblíbená herečka nepatří mezi výstřední hvězdy, a i když nemá dokonalou postavu, přesně ví, co si může dovolit, a tak jen málokdy šlápne vedle. V těhotenství vsadila především na pohodlí a ležérní styl oblékání.


Sarah Jessica Parker 

zoom Zvětšit

Hvězda "Sexu ve městě" vypadá v běžný den trošku jako hastroš, ....

Známá americká herečka občas šokuje svým civilním stylem “a la hastroš”. Ale hrdinka jednoho z nejoblíbenějších seriálů pro ženy Sex ve městě prostě v civilu upřednostňuje nenápadnou módu a poněkud omšelý vzhled jako protiklad k zářivým výstředním modelům, které obléká na červený koberec.

zoom

... zato večer září ve výstředních modelech.

Ostatně okázalých a provokativních modelů si Sarah užila dosytosti jako seriálová hrdinka Carrie. Maminka tří dětí tak budí zdání, že na sebe ve volném čase moc nedbá, má ráda sešmajdané “hucule” a nepadnoucí seprané džíny a nenalíčený obličej maskuje tmavými brýlemi.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.