Dárky během pár minut - bez stresu a těžkých tašek

Vánoční dárky můžete mít letos vyřešené během pár minut. A všechen čas, který jinak vybírání a nakupování věnujete, bude jen váš! Můžete si tak zajít na jógu, s kamarádkou na kafe nebo celou sobotu nevylézt z pyžama. Pojďte na to! A za deset minut máte hotovo.

S výběrem vánočních dárků začněte na www.kitl.cz. Výrobce poctivých hustých a hlavně zdravých sirupů, ale i medicinálních vín nebo medoviny, připravil zajímavé dárkové balíčky, které potěší opravdu každého. 

Dárková kazeta na snadnou výrobu Mojita pro kamarádku 

Dopřejte svým kamarádkám Dárkovou kazetu bylinných Syrobů Kitl. Z mátového pak společně vykouzlíte skvělé mojito. Z bezového pak s pomocí Prosseca zase oblíbený koktejl Hugo. A večírek může začít! 

Zdravé sirupy pro kolegy 

Sirupy Kitl jsou vyhlášené vysokou kvalitou a prémiovým složením. Díky atraktivnímu balení jsou navíc skvělým dárkem, se kterým nikdy nezklamete. Horké sirupy Kitl, třeba višňový nebo zázvorový, v zimě prohřejí celé tělo. Děti jim rádi dávají přednost před čajem. A dospělí si ho mohou dochutit kapkou alkoholu. 

Medovina Kitl pro maminky a tetičky 

Mnozí dospělí mají podzimní plískanice spojené s chutí medoviny. Darujte jim tu nejvyšší kvalitu! Kitl Medovina neobsahuje řepný cukr ani přidaný líh, zato je obohacená o výtažky 4 bylin v BIO kvalitě. Dárkový Medový balíček potěší také kvalitním lahodným medem a svíčkou z pravého včelího vosku. 

Dárek pro dědu i babičku – medicinální víno Šláftruňk 

K večerní pohodě u televize si mnozí dopřávají trochu alkoholu. Medicinální vína Kitl, Zlatý a Rudý Šláftruňk, jsou pro tuto příležitost ideální! Mají zklidňující a uvolňující účinky, takže se hodí jako příjemná tečka k zakončení náročného dne. Díky obsahu 7 bylinek překvapí jedinečnou chutí.

Povzbuzení pro manžela i strýčka 

Dědečkům, strýčkům i kolegům v práci můžete darovat Kitl Dárkový balíček pro muže. Najdou v něm Medovinu a Životabudič pro muže. Tento přírodní energetický nápoj má stejné povzbuzující účinky jako zhruba 20 plechovek energy drinku. Toho dosahuje díky výtažkům z pěti bylin a přírodnímu kofeinu. Ocení jej nejen řidiči na cestách, ale i sportovci při náročných výkonech. 

A máte hotovo! Možná to ani těch deset minut netrvalo. A vy si můžete dát nohy nahoru a užívat si podzim! Nebo popadněte láhev mátového syrobu a vyražte na večírek s přáteli! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?