Co si obléct na letní festival

Léto to je slunce, koupání, pláže, párty a samozřejmě letní hudební festivaly. Užijte si jejich povznášející atmosféru stylově!

Pravděpodobně nejznámějším a nejstylovějším festivalem, kde můžete čerpat inspiraci na outfity, je hudební a umělecký festival Coachella v Kalifornii. Tento festival je hojně navštěvovaný slavnými i méně slavnými osobnostmi a jejich festivalové outfity jsou každoročně s napětím očekávány a přísně hodnoceny stylisty a lidmi z módní branže. Až se zdá, že oblečení hvězd pod pódiem je důležitější, než to co se odehrává na něm. Prohlédněte si nejvýraznější trendy letošní Coachelly a nechte se inspirovat. 

Bílá jako ta víla 

img

Barva čistoty a nevinnosti byla letos na festivalu Coachella velkým hitem, který můžete snadno napodobit i přesto, že běloskvoucí outfit je na český festival, kde neustále hrozí polití pivem, vínem nebo umaštění od bramboráku vysoce nepraktickou volbou. Nicméně záplava bílé k létu prostě patří a je jen na vás, zda zvolíte trendy krajkové šaty nebo obyčejné bílé tričko.

Veselá hipísačka

img

Bohémský hippie styl, který se vyznačuje především spoustou korálků, etnickými a gypsy prvky a dominancí květinových potisků, je na hudební festival, i ten český, jako dělaný. Květinová čelenka vetknutá do rozevlátých vlasů se na hudebních festivalech pomalu stává nezbytností a evergreenem, stejně jako třásně vesele se třepotající na kabelkách do rytmu hudby.

Královna divokého západu

img

Pokud vyznáváte hlavně pohodlí a jednoduchost, vsaďte na populární festivalový country styl. Westernového looku docílíte snadno, stačí natáhnout ošoupané džínové šortky, doplnit je jednoduchým tílkem a nezbytnými hnědými semišovými doplňky. Klasické kovbojské boty neboli koně a stylový široký klobouk perfektně doladí váš "country girl look". 

Drzá rockerka 

img

Devadesátým létům s přehledem vládl takzvaný grunge styl, který rovněž patří mezi letošní trendy festivalové módy. Samozřejmostí jsou vyšisované ustřižené džínové mrkváče nebo šortky vysoko do pasu. Pokud se pyšníte plochým bříškem, rozhodně ho ukažte v crop topu. Nezapomeňte na brýle lennonky a mohutnější boty s robustní podrážkou.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!