Co o ženě prozradí její noční úbor

Nosíte na spaní raději pohodlné pyžamko, sexy noční košilku nebo spíte ze všeho nejradši nahá? A co ponožky na nožky? Oblečení na spaní může odhalit vaši povahu.

Klasické pyžamo nosí praktické ženy

Dnešní klasické pyžama i košilky jsou nejen pohodlné, ale i nadčasové a stylové, což je přesně to, co hledá praktická žena. Praktická žena sice obvykle neřeší, jestli bude v pyžamu sexy, na druhou stranu od nočního úboru požaduje univerzálnost. To znamená, že může mít pyžamo nejen na spaní, ale může ho používat i jako elegantní domácí soupravu. Toho využívají nejčastěji ženy, které pracují z domu. Mohou zůstat v pyžamu celý den, cítit se pohodlně a přitom vypadat vkusně.

Romantičky usínají v overalu

Spaní v overalu je oblíbené u dívek a žen, které možná nejsou citlivé a křehké na první pohled, v hloubi duše však touží po pocitu bezpečí a něžném objetí. Overaly či dupačky na spaní pro dospělé jsou oblíbené v zimních měsících, protože je v nich teplo a podobně jako klasické pyžamo jsou velmi pohodlné. Nikde neškrtí. Co je pro nositelky overalu, kromě jejich „zdánlivé“ křehkosti, typické, je rafinovanost. Tyhle ženy dobře vědí, jak ve svém muži probudit opravdového chlapa a ochránce.

Anděl s ďáblem v těle spí v krajkové košilce

Svůdkyně dávají místo pohodlí přednost tomu, aby vypadaly i během noci stále sexy a cítily se sebevědomě. Krajkové košilky, satén, zdobení mašličkami, lesklými kamínky či dokonce podvazkové pásy jsou přesně to, v čem se tyto ženy cítí nejlépe. I když se může zdát, že je to od nich prvoplánové, tak tento typ žen to dělá spíše pro sebe. Chtějí se cítit krásně, rozmazlovat se. Zkrátka být jako královna. Pro své partnery to primárně nedělají, i když účel to jistě splní.

Dominantní žena má ráda košile

V pohodlných košilích uléhají do postele ženy, kterým nechybí sebevědomí a rády všemu velí. V dnešní době se dají pořídit přímo košile na spaní, ale ženy s dominantní povahou dají raději přednost košili ve skříni svého partnera nebo zajdou do pánského oddělení a tam si nějakou vyberou. Do košile, trička nebo dokonce trenýrek od partnera se žena ale často obleče i bez ohledu na svou povahu. Nemusí být dominantní. Může chtít pouze cítit blízkost své drahé polovičky, zvlášť když jí chybí.

Ženy, které spí nahé, rozumí mužům

Pro může je typické, že spí nejraději nazí – řada z nich se ráno staví bez oblečení i k plotně, a pokud k nahotě inklinuje i jejich partnerka, jsou v dokonalém souladu. Bohužel spaní na Evu není mezi ženami tolik rozšířené, pokud však nahá spíte, pravděpodobně nade vše milujete pohodlí, pocit svobody a jste zdravě sebevědomá. Mimo to spaní bez oblečení je nejen pohodlnější, ale tělu to pomáhá regulovat teplotu, což velmi významně ovlivňuje kvalitu spánku. Spěte nahá a vyspíte se dorůžova.

Spaní v ponožkách versus nahá chodidla

Osobnost člověka může odkrýt také to, jestli spí v ponožkách nebo bez nich. Spaní v ponožkách je charakteristické pro člověka, který touží být ochraňován a nevadí mu sdílet svůj intimní prostor. S okolím navazuje hluboké a intimní vztahy. Je citlivější typ a při mazlení zažívá ty největší pocity štěstí. Nahá chodila odhalují nezávislost a to, že si velmi ceníte vlastního intimního prostoru a s okolím navazujete spojení, jen když chcete. Míváte ochranitelské sklony.



Komentáře

Venda21
Tak spaní nahá budu muset vyzkoušet- jsem zvědavá, jestli se vyspím lépe, nebo ne. Mě to snad ani nenapadlo, ale zní to zajímavě a dává to celé smysl. Momentálně mám na spaní volnější noční košili a spí se mi v ní dobře, protože mám pocit velké volnosti a svobody.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.